Haszonvas árlista

Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk! AKTUÁLIS ÁRAINKRÓL, KÉREM A MEGADOTT TELEFONSZÁMOKON ÉRDEKLŐDJENEK!


MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK! Nagykereskedői Árlista ! Fémhulladék árak folyamatosan frissítve. Inter-Metal Cégcsoport aktuális vashulladék árak teljes listája. A rendszeresen frissített hulladékvas árak könnyen elérhetőek. Vas árak lakosságnak és cégeknek.


MÉH telep, színesfém, réz, alumínium, fémhulladék, vashulladék, akkumulátor hulladék, felvásárlása Veresegyház, Vác, Gödöllő, Fót, Szada körzetében. Az átvételi árak a jelen árjegyzék keltezési dátumától érvényesek. A fenti árak teljesen tiszta árura vonatkoznak.


A levonási százalék az áru szennyezettségének megfelelően kerül kialakításra. A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Adókártya és személyi igazolvány bemutatása szükséges!


Részletes ajánlatért keresse munkatársainkat körmendi telephelyünk elérhetőségein! Hulladék ár , tájékoztató. Anyagminőség és mennyiség ismeretében. Kérjen egyedi ajánlatot a femhulladek. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.


VASANYAG és ACÉLTERMÉK árlistÁK. Vállaljuk a vasanyagok méretre vágását, hajlítását és kiszállítását, valamint egyedi méretű és hosszúságú vasgerendák, acéltermékek beszerzését. Az ár az ÁFA-t tartalmazza! További hulladék átvétel árak Tekintse meg nagyker árainkat is!


Vasanyag árakat folyamatosan frissítjük, . Színesfém, vas, elektronikai hulladék felvásárlás kedvező feltételekkel! A hulladék minőségétől, mennyiségétől és a szállítás rendszerességétől függően egyedi árképzésre is van lehetőség. A színesfém árak és vashulladék árak telepünkre beszállított lakossági anyagra vonatkoznak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések