Harsányi tüzép

Vác címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Kulcsszavak: építőanyagipar, homlokzati hőszigetelő rendszer, építőanyag forgalmazás, tüzéptelep, tégla, wienerberger, építőipar, építőanyagok, oltott, faanyagok, cserép, építőipari termékek, tűzifa, mész, . Minőségi kiszolgálás, minőségi anyagokkal, a legjobb áron! Cégünk az alábbi tevékenységekkel foglalkozik: Építőanyag-forgalmazás. Gyere el és inspirálódj fürdőszoba szalonunkban!


Hatalmas a kínálatunk, de nem kell órákig bolyonganod! Kollégáink segítenek, hogy gyorsan tudj dönteni és megtaláld a tökéletesen összeillő csempét és padlólapot! Ház Centrum Piramis Építőház Kft . A cég rövidített elnevezése. Cégkivonat, mérleg és más cégdokumentumok a következő céghez: LIPTAI- TÜZÉP Tüzelő és Építőanyag Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság.


Fő tevékenységként építőipari termékek, festékek, homlokzati és külső hőszigetelő rendszerek forgalmazásával foglalkozunk. Tűzifák az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Tüzép telepünkön az alaptól . A trapézlemezek univerzálisan felhasználhatók, így széles körben alkalmazzák őket az építőiparban. A trapézlemez bevált tetőfedő anyagként és homlokzati burkolatként is a legkisebb épületektől kezdve egészen a nagy alapterületű cserepeslemez technológiával készült gyártócsarnokokig, magas épületekig.


Dombrád-Pátroha 2-(0-1) Dombrá 1néző, v. Tiszakanyár: Balázsy (Kovács T.) – Burik, Csernyu, Molnár F. Bíró (Ember R.), Háda (Jónás), Harsányi (Kiss I.), Oncsó (Sápi). Harsányi Gergely, a Tatabánya tapasztalt jobbszélsője nem került be a magyar férfi kézilabda-válogatott szűkített keretébe a január 12-én kezdődő horvátországi Európa-bajnokság előtt. FRAMEST magyar mezőgazdasági talajművelő gépek gyártója.


Cégnév, Harsányi TÜZÉP Kft. Országos szakmai névjegyzék. Ili Filcsikné, Ilona Harsányi , Tünde Ádám és további ember kedveli. Most kérdeztem a tüzépen.


Az tuti ,hogy nem bal kézről van mert annyit nem lehet lopni ammenyit ott eladnak. Bazinagy kocsikkal hordják. SCHIEDEL - Kéménygyár Kft. Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Tiszateleki Közös Önkormányzati Hivatal.


Település: Vác CíCsatamező út 3. Tevékenységi kör: Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem. Egyéb információ: logo. Pán Széchenyi utca 11. Vác, Balassagyarmati út 26.


Kertvarázs és Víztechnika Kft. Diós Pacsirta utca 27. A „Harsányi étterem” e napra rizseshússal örvendeztette meg a megfáradt utazókat. Harsányi Lászlóné, Fürdő u. Minden péntek és szombat este .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések