Fóliázott bútorlap

Lapszabászat professzionális eszközökkel. A bútorgyártáshoz mostanság egészen változatos anyagokat használnak fel, minőség szempontjából azonban ezek között elég komoly különbség van. Vannak emberek, akiknek ez mindegy, és beérik azzal, ha egy bútor olcsó, és jól néz ki, de sokaknak azért számít az is, hogy mennyire tartós, minőségi.


A formája viszont nem rossz. A korpusz fújt bútorlap , a a frontok fóliázott matt bútorlap. Antikolt festést szeretnénk rá.

Szuper lenne, ha az éleknél és marásoknál mélybarna szín látszana. MDF, - festett MDF, - furnérozott bútorlap , - tömörfa. Laminált lap: egyre kevésbé használt megoldás, nem nyújt megfelelő komfort érzést. Azért azt fontos megjegyezni, hogy az ára ennek a legkedvezőbb. MDF: Nagy nyomáson préselik össze, ezért ez egy tömörebb, jobban megmunkálható, akár díszítő marással is . Szóval, ha legközelebb felteszitek nekem a kérdést, hogy lehet-e laminált, fóliázott , bútorlapos bútort festeni, akkor csak annyit válaszolok majd: IGEN!


FÓLIÁZOTT BÚTORFRONTOK konyhafrontok hagyományos. A laminált bútorlap egy préselt farost vagy faforgács lemez, melynek felületén műanyag, esetleg fém (alumínium) borítás van. A borítás növeli a bútorlap élettartamát.

Előnyei: Szinte minden színben és sokféle mintázattal kerül forgalomba. Az elkészített bútor már nem igényel utókezelést és könnyen tisztán tartható. Konyhabútor fóliázott MDF bútorlapból. A fóliázott ajtólapoknál alkalmazott 18mm-es egy oldalon laminált mdf lap az alapja. A front lapját sík, standard és egyedi marásmintával lehet készíteni.


RAL színskála alapján kiválasztott színbe pedig a végleges formát érjük el. Felületük matt, selyemfényű és magasfényű felületkezeléssel, festéssel . Viszont, ha a felület megfelelően homogén (lehet festett, pácolt fenyő, bútorlap , fóliázott mdf, stb), akkor már jöhet is az alapozó! Az alapozó elsősorban használati tárgyaknál indokolt, hiszen ennek köszönhetően tapad meg jól a festék a bútoron, így lesz a bútor a használat során is időtálló. Minden bútor korpusza bútorlapból készül. Itt nagyon fontos a megfelelő élzárás, hiszen a faforgács lapok könnyen felveszik a vizet, és ekkor megdagadnak.


Ennek következtében a laminálás vagy fóliázás leválik róla, és a bútor felpúposodik. Azon kívül, hogy csúnya, nagyobb probléma, hogy elveszíti a teherhordó . Van egy szekrényem laminált bútorlapból , amit szeretnék újrafóliázni, mert egyrészt nem tetszik a színe, másrészt amúgy is elég ütött-kopott 1-helyen. A kérdésem, hogy ott, ahol az eredeti műanyag réteg meg van sérülve, mivel tudnám kijavítani, hogy egyenletes legyen a felület? Illetve a másik, hogy az . Nézze meg beszállítóink katalógusait, válassza ki, amelyik Önnek a legjobban tetszik és mi beszerezzük Önnek gyorsan, kedvező áron.


Mivel több száz féle ajtót tesz ki a bútorajtó front választék, ezért a saját készletünk alacsony, de partnereinket gyors kiszolágálásban részesítjük a jó beszállítói kapcsolatunknak hála. Megunta bútorát vagy fel szeretné dobni az otthonát, FÓLIÁZTASSA át!

Bútor fóliázás , Gyömrő. A bútorlap színe, mintája, felülete több száz darabos mintafüzérből válaszható ki. Alapanyaga mm vastag MDF-lap, felülete magasfényű vagy matt PVC fóliával bevonva.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések