Fa síremlék árak

Természetes alapanyagból készült szimpla és dupla méretű fa sírkereteket szigeteléssel, kültéri felületkezeléssel, kavics és faháncs dekorációval helyszínre telepítünk. Fa síremlék keretek olcsón tavaszra csak most féláron. Fabrikál asztalos ipar, Kisvárda, Hungary. Egyedi elképzelése van? Kehellyel illetve kereszttel ellátott fózolt deszkás síremlékek 60.


Vízszintes deszkás szélein túlnyújtott csapozással és táblásított fejrésszel ell.

Kül - és beltéri asztalosmunkák rövid határidővel és versenyképes árakkal! Többször felületkezelt fa síremlékek tervezése, illetve gyártása egy vagy akár két személyes sírokra egyaránt! Ez mára megváltozott, mindenütt a kő jelenléte a meghatározó. Ettől olyan érzése támad az embernek, hogy nem az életnek, hanem a halál utáni állapotnak akarunk örök emléket állítani. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


A síremlékek ára megbeszélés alapján történik. Az árak tájékoztató jellegűek és a képek illusztrációk! MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Műkő sírkő kedvező áron. Pest, Pilisszentkereszt. Lézergravírozott, egyedi emléktárgyak kisállatoknak! Másfeles síremlék 00 Sírkő készítés Juhász Tamás Tel.


Felhívjuk kedves leendő megrendelőink figyelmét, hogy a honlapon szereplő sírkő árak tartalmazzák a sírkővet , és az emlék temetőben való felállitást, de nem tartalmazzák a kiegészítőket(pl.váza, betűvésés) ! Síremlékek ár szerint Síremlékeket az égész ország területén . Sírjelző kereszt, fejfa nagy választékban, kedvező áron, névtáblával. Urnakereszt , urna fejfa, valamint urnás és koporsós temetések teljes körű ügyintézése a Lélekhajó Temetkezésnél. Nero Zimbabwe szimpla gránit sírkő réteges üveg emlékrész, rétegesen felépített sprengelt keret. Multicolor szimpla gránit sírkő faragott fa emlékkel . Eladó Új gránit és márvány sírkő fejkövek.


Németországból származó, nem Kínai. Gyors, szakszerű, precíz munkavégzés. Néhány talp és fejkő alá váztartó.


Rendkívül egyedi, saját tervezésű – védjegyünknek számító exkluzív síremlék. Fedlapon szabadkézzel rajzolt fa motívum, homokfúvott megmunkálással,. A fedlap előtt szemből jobb oldalon kialakított térben váza .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések