Csiszolópapír 3000

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. INDASA P100-as finomságú csiszolópapír vizes csiszoláshoz. Szárazon és vizes egyaránt használható.


Vaízpapír a neve, és a nevének megfelelően csak vizesen használható. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Hasznos számodra ez a válasz?

Hosszan tartó fényes és vízlepergető felületet eredményez. A fényezéshez és polírozáshoz használatos, ún. Vizes használatukra SP, vagy water proof jelzés utal, és az ezt következő szám a finomsági fokozatot jelöli, pl.


Hamar tönkreteheted a vízálló csiszolópapírt , ha… csak állandó nedvesítés mellet használhatod. Ha a legfontosabb alapszabályt nem tartod be velük kapcsolatban, akkor felesleges . Tovább a kereskedő kereséséhez . Készlet: nincs raktáron. Ajánlott kiskereskedelmi ár áfa nélkül.


Az ismert nedves csiszolópapír.

Finom szemcsézetének köszönhetően egészen a polírozó csiszolásig használható. Alkalmazás nedvesen és szárazon az összes . Ft (Megtakarítás 3Ft!) 8Ft. Vásárlási egység: ív. Vizes csiszolópapír , mérete 230mmX280mm. Enyhén szappanos vízzel ajánlott alkalmazni.


Univerzális csiszolópapír mindenféle faanyaghoz. A csiszolópapírt kéttőbe hajtva csomagoljuk. Robosztus és tartós korund-szemcsézet. Kézi csiszoló stekli készlet.


Tépőzáras csiszolótárcsák. Tépőzáras csiszolóhálók. Tépőzáras mikrocsiszoló film. Csiszolópapír tekercsek. Gyémánt szemcsézetű csiszolószivacsok.


MIRKA Rugalmas csiszolószivacs.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések