Bauhaus láncfűrész

A masszív, mégis praktikus, benzines láncfűrész univerzális felhasználásra készült. Ideális fakivágásra és kis fák gallyazására egyaránt. Az elektronikus gyújtás ellenáll a szennyeződésnek, valamint a nedvességnek és a hőmérséklet- ingadozásokna.


Az erőteljes, kétütemű benzinmotoros láncfűrész ideális fa kivágására, aprítására és gallyazásra is. Az ergonomikus fogantyú és az antivibrációs rendszer kényelmes és gyors munkavégzést biztosít. A lánc automatikusan olajozza magát , ezért az id.


Előnyeihez tartozik a könnyed súly és a csendesebb motor, valamint a zaj- és kipufogógáz-szabadság. Az oldalsó motor a fűrészt vékonyabbá teszi, illetve kiegyensúlyozott m. Láncfűrészek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Benzines láncfűrészek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


McCulloch jellemzők: - cm- kW (LE) - súly: kb. HUF WorkZone jellemzők: - 4cm- kW ( LE) - súly: kb. Keress kérdéseket hasonló témában: láncfűrész. Hurricane láncfűrészek év BAUHAUS garanciával szakáruházainkban!


Akkumulátoros, benzines és elektromos láncfűrészek a legnagyobb márkáktól! Rendeljen megbízható, minőségi terméket olcsón az eMAG. Ahogy Önnek praktikusabb! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Nyilván valami előnyös szerződésük van, és megéri ezt az . Bauhaus Szakáruházak from desktop or your mobile device.


Fejsze Gardol erősített, kovácsoltvas acélból , xylanbevonatú éllel, ergonomikus, speciális műanyag nyéllel, praktikus tartóval. Akciós újságok, szórólapok, Baumax akciós újság, Praktiker katalógus, OBI újság. Aktuális Láncfürész benzinmotoros ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Dávid írt nekünk, így megtudtam, hogy csodálatos szerkezet egy ágaprító. Meg azt is, hogy álomszeerűen illeszkedik a mobilpiacról származó trendbe, vagyis év után bekrepál, és . Cimkék: bauhaus fűnyíró traktor, bauhaus funyiro, fűnyíró bauhaus , bauhaus funyirok, bauhaus motoros fűkasza, bauhaus ágaprító, bauhaus fűkasza, bauhaus fűkasza, benzines láncfűrész bauhaus , bauhaus mai motoros láncfűrész , bauhaus benzines funyiro, bauhaus fűnyíró traktor, bauhaus akciós . Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és egyéb burkolat, szaniter, nyílászáró utánajárást otthonuk felépítése során. Győr, Csorna, Mosonmagyaróvár, Szombathely) és webshopunkon megtalál . Szükséges gépek, eszközök (szinte az összeset kölcsönöztük a Bauhaus -ból):. Időben: hétvége és jó pár hétköznap kellett, mire elkészült! Költségben: jócskán meghaladtuk az először . Gyep- és kertápolási eszközök.


Okos, gazdaságos, megbízható.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések