Bakonytherm árlista

Az oldalon található dokumentumokat folyamatosan frissítjük. Előfordulhat, hogy az Ön internet böngészője nem a legújabb dokumentumot nyitja meg, hanem a háttértárolóból egy korábbi ugyanolyan nevű verziót. Ezért kérjük, hogy az Fbillentyű lenyomásával mindig frissítsen, mikor egy dokumentumot megnéz illetve . Forgalmazóink az építkezők részére termékeinket a kívánt időben, a kívánt helyszínre költségtérítés ellenében kiszállítják.


Tervezési útmutatóink termékenként honlapunkon elérhetők. A honlapon ingyenesen elérhetők szaktanácsadóink. NF fokozott hőszigetelőképességű falazótégla (prémium termék). NF magas hőszigetelő képességű falazótégla. NF falazótégla kiegészítő hőszigeteléssel, főfalakhoz.


Magas hőszigetelő képességű falazótégla. Bakonytherm NF akciós téglák. Az ásványgyapot szigetelés alkalmazásának oka az, hogy az alacsony füstgáz hőmérsékleten működő kazánoknál akár olyan mértékben csökkenhet a kéményben a huzat, hogy az oxigén hiányos égés miatt a teljes rendszer kátrányossá válik. A tökéletlen égés miatt a drága energiatakarékos kazán energia „falóvá” válhat.


A megadott árak gyári árak , ajánlatkéréshez kérjük kattintson az alábbi képre. Bármely épülettípus térhatároló önhordó válaszfalainak készítésére alkalmas. A kémény ára minden tartozékot tartalmaz!


A válaszfaltéglákat üregekkel függőleges helyzetben kell beépíteni. Termék csoport: Kisméretű tégla. Leírás: Kisméretű tömör tégla. Leier tégla porotherm tégla Biró Statika válaszfal tégla falazótégla árak BTégla tégla kereső Tégla falazótégla méretek porotherm hs.


Minimum vásárolható mennyiség:raklap. Optimális hőtechnikai tulajdonságokkal bíró, nagy nyomószilárdságú falazótégla, . Kiváló, egyedi minőségű alapanyag és anyagszerkezet. C-minőségi beton, 0-mm szemcse átmérőjű kavics frakcióval. Széles méretválaszték ( m méretlépcsővel 75m – m-ig). Kedvező tömeg és terhelhetőségi arány (kg).


A termékek ára , a telephelyen gépjárműre rakás költségeit is tartalmazza! Az ár nem tartalmazza az országon belüli kiszállítás díját! A „Szerkezeti anyagok” képezik az építkezés törzsét. BAKONYTHERM égetett kerámia alapú . Minden olyan építőanyag itt található, mely az épület vázszerkeztének kialakításában vesz részt. Legyen szó akár tégláról, falazóelemekről, áthidalókról vagy gerendákról, itt mindent megtalál.


Az épületek tartószerkezeti építőanyagai is jelentős fejlődést mutattak az . BTK második ajtó csomag. BTK második ajtó csomag. Pápateszéren a téglagyártás több mint éves múltra tekint vissza. A folyamatos fejlesztések révén a korábbi .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések