Alumínium profilok székesfehérvár

Martin Metal Product Kft. A Hydro Extrusion Hungary Kft. Alcoa tulajdonát képezi a székesfehérvári Könnyű Fémművek.


Aluminium profilok - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Több ezer alumínium profil és lemez, akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. Belső vagy külső tűzvédelmi válaszfal kialakítására tervezett háromkamrás szerkezetű rendszer. A NT 78EI rendszer 1- vagy 2-szárnyú, kifelé vagy befelé nyíló ajtók kivitelezését teszi lehetővé, különböző küszöb- megoldások alkalmazásával.


A rendszer mm széles hőhídmegszakítókkal . PDF, Segédalváz alkatrészei. Félpótkocsi, hidraulika és egyéb teherautó-alkatrészek!

Alu profil rendszerünk legtöbb más profilrendszerrel kompatibilis. Alumínium profilok haszongépjárműhöz, teherautóhoz. Két raktáráruházban nagy- és kiskereskedelmi kiszolgálással várja . L- PROFIL , ALUMÍNIUM RÉZELOXÁLT . Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb prémiumkategóriás autóba gyártunk . Kéménytechnika, Hegesztéstechnika, Légtechnika és Lemezmegmunkálás - ALU -KO Kft. BOSCH alumínium profil rendszer kompatibilis.


Alu kedvező árú gépépítőelemek. Nagy hangsúlyt fektetünk az exkluzív alumínium bútortermékek és kiegészítők gyártására illetve a LED világítástechnikára és azok kiegészítő alumínium termékeire. Innovatív alumíniummegoldások. A sétahajóktól a LED-világításokon át az ablakokig és légkondicionálókig termékek százait kínáljuk.


Műszakos adatok rögzítése adat gyűjtőlapra és a PMI. Az alumíniummegoldások világvezető partnere helyi elérhetőséggel. APU AG cégcsoport tagja.


Cégünk meghatározó szereplő a magyarországi építőipari profilok piacának, amely egyedi, ipari célú termékgyártást is hosszabb ideje folytat.

A székesfehérvári Sapa Profiles Kft. Európa legnagyobb és legmodernebb sajtolt és megmunkált alumínium profilokat előállító üzeme. Székesfehérvár , Fejér. A Sapa Csoport világelső alumínium megoldásokban, 41.


METALLOGLOBUS cégcsoport társaságainak mûködését, továbbra is változatlanul állnak az Önök rendelkezésére.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések