Szalufa árak

FENYŐ FŰRÉSZÁRU árlista. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Eladó épületfa gerenda! Aktuális raktárkészletünkről érdeklődjön elérhetőségeinken. Lucfenyő deszka, palló, geranda, szarufa , tetőléc , bramac léc, cserépléc kapható tetőszerkezet készítéshez, kis és kamion tételben.


Biztonságosan szeretne építkezni? Fenyő fűrészáru, gerenda árak. Akkor Önnek szüksége van TELJESÍTMÉNY NYILATKOZATRA.


Vásároljon jó minőségben, egyenes vágású gerendát, . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bontott gerenda. Az árak a kistételes vásárlásra vonatkoznak ! A nem szabványos méretű faanyagokat a megrendeléstől számítva akár órán belül is tudjuk szállítani 1-fm-ig. Tekintse meg termékeinket! Gerenda szarufa bontottak. Vörösfenyő fűrészáru: deszka, szarufa , gerenda minden méretben.


Körfűrésszel vágott, szép faanyag, minden méretben rendelhető. A faanyagokat kérheti gyalulva és impregnálva is. Ehhez nem kell mást tennie mint a méret kiválasztása után az adott jelölő négyzetet kiválasztania és a kért szolgáltatás rögtön hozzáadódik a termék árához.


Kiváló horgászstégekre,. Felhasználási terület: házépítés, tetőszerkezet építés. Termék előnyei: jól megmunkálható. Hasonlítsa össze az árakat ! Eltérő méret igénylése esetén érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.


Faösszekötő szarufa rögzítő idom 35x210x35mm Baloldali, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Szarufa , Méret, szál ára , méter ára , Gyalulás. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.


JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Foglalja le és vegye át! Tegola ECO Akciós tetőzsindely év gyári garanciával ! A feltüntetett árak Bruttó árak és tartalmazzák az ÁFA-t! Faanyag (deszka, palló, szarufa , szelemen) kalkulátor. Ft a standard méretekre.


Tetőléc, zárléc, gerenda . Római Protector ébenfekete. A kúpalátétek m-es tekercsekben kaphatók.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések