Sbs bitumenes lemez

A korszerű hordozóréte- gek (üvegfátyol, üvegszövet, poliészterfátyol) alkalmazásával biztosítható, hogy a követelményeknek és a felhasználói igé- nyeknek leginkább megfelelő vízszigetelő lemezek kerüljenek beépítésre. A lemezeket a legigényesebb vízszigetelések készítésére. Mivel a nagy hidegben sem veszti el rugalmasságát, téli szigetelési munkák esetén jól beépíthető. Elasztomerbitumenes lemezek desztillált bitumenből készült, elasztomerekkel pl.


A polimerbitumen két fajtáját különböztetjük meg: elasztomerbitumen PYE és plasztomerbitumen PYP. Teljesítmény Nyilatkozat. Nyújthatóságuk, visszarugózásuk, repedésáthidaló képességük és hőállóságuk miatt valamennyi tető fajtához alkalmazhatók. Etilén- propilén- kaucsuk. Sztirol- butaidén- sztirol.


Ataktikus polipropilén. Desztillációs bitumenek. A vízszigetelő lemezek anyagai . E minősítést rendkívül kedvező rugalmasságának, jó tapadó- és . Bitumenes lemezek kiválasztása és alkalmazása lapostetőkön. Forgalmazott termékeink. Talajnedvesség elleni szigetelésre.


Alkalmazás módja: Forróbitumenes ragasztással. Igen, modifikált annyit jelent hogy polimert adnak hozzá, ez lehet elasztomer, plasztomer vagy SBS. Drágább de jobb, mint a gvoxidbitumen.


IcoPal VSH Speed Profile SBS. Csapadékvíz elleni bitumenes lemez szigetelések anyagai. A tetőszigetelés készítéséhez alkalmazott bitumenes lemezek oxidációs vagy modifikált azaz polimerbitumenes lemezek lehetnek.


A lemezen szükséges a palaörlemény védőréteg vagy nehéz . BAUDER APP modifikált, PLASZTOMER bitumenes Lemezek. BITUMENES VÍZSZIGETELÕ LEMEZ TALAJNEDVESSÉG ELLENI SZIGETELÉSRE. Egyetlen hátrányuk talán annyi, hogy nem UV állók.


Az APP modivikációs bitumenes lemezek az előzőeknél mégjobb hideghajlíthatósággal ( fok ), és akár 150 . Az elasztomer bitumenes lemezeket ( SBS ) először a franciák kezdték alkalmazni. Az anyag előnye, hogy nem fárad ki a nagy rugalmassága ellenére sem. Az időjárási viszonyokkal szemben nagy ellenálló képességgel rendelkező szigetelő lemezeket lágy bitumen , . SBS modifikációjú bitumenes lemezek. Mindkét megoldás használható új vagy régi lapostetős épületek felújítására, akár vízszigetelésként vagy vízszigetelésre és hőszigetelésre együttesen.


Modifikált bitumenes hegeszthető üvegfátyolbetétes szigetelő lemez. Többrétegű csapadékvíz elleni szigetelések felső. Az ISOROOF SBS egy elasztomer típusú bitumenes vízszigetelő lemez.


A termék desztillált bitumen termoplasztikus elasztomerekkel való modifikálásán és egy nagy tömegű nem szőtt poliészter hordozó kombinációján alapszik. Bauder PYE G 2Selasztomerbitumenes hegeszthető bitumenes lemez ( SBS ) Termékleírás : Elasztomerbitumenes hegeszthető lemez nagy mechanikai terhelhetőségű ü. Alufólia betétes bitumenes lemez raklap 1x 1cm. SBS - sel modifikált bitumenes lemezek raklap 1x 1cm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések