Rigips vakolat

Rimano 6-gipszes vakolat. Gipszes kézi vakolat 6-mm vastagságig, kizárólag beltéri felhasználásra. Az anyaggal a felület készre vakolható.


A gipszes vakolat , mint durvább gipszes vastagvakolat alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső beton és stabil falazott szerkezeteinek vakolására, beleértve a szokásos . Kisfilmünkben bemutatjuk a termékcsaládokat, és szakember.

Jól tapa repedés- és zsugorodásmentes felületet biztosít, egyszerű és könnyű bekeverni, festhető, széleskörűen felhasználható. Gipszbázisú felületkiegyenlítő portermék beltéri felhasználásra. Kiváló tulajdonságokkal rendelkező beltéri kézi gipszvakolat falazott és beton szerkezetek vakolására. Csempeburkolat alá jól alkalmazható. Csak beltéri helyiségekben használható, ahol a páratartalom normál mértékű.


Betonfelületeken való alkalmazása előtt a felületet . Szállítási idő: azonnal.

A megadott ár db termékre vonatkozik! Glettelt simaságú felület készítéséhez simított alapvakolaton, külső felhasználásra. Cementből, mészhidrátból, válogatott adalékokból és különleges összetevőkből gyártott készítmény. Kiszerelések: kg, kg. Jó tapadás, egyszerű bekeverés, kitölt és simít.


Felhasználási terület: Gipsz kötőanyagú. Rigips Kültéri javító vakolat műszaki adatok. A bekeverésnél l fokozatosan adagolt víz s. A különféle habarcsok és vakolatok azért szükségesek, hogy egy tégla- és betonépület kívül és belül egyaránt esztétikus megjelenést kaphasson. Megfelelő habarcs és vakolat nélkül nem lehet minőségi kőműves munkát végezni, így válassza ön is mindig a legjobbat! RIGIPS 3-GLETT VÉKONYVAKOLAT kg.


Vizes helyiségekben készülő válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek, tetőtér-beépítések építőlemeze. Share: Kategóriák: Gipszkarton, Rigips. Az ár tartalmazza a csomagolást is!


Készleten lévő összes mennyiség rendelése esetén a legjobb ár az érvényes! A megrendelésen szereplő ár csak a készlet erejéig .

A bedolgozás nem igényel drága gépi berendezést, ugyanis a kézzel vagy keveroszárral a szárazkeverék egyszeruen bekeverheto. Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs szürk. Alkalmazási terület: A gipszes vékonyvakolat egy finom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések