Pvc takaróléc

PVC takaróléc , fehér színben, ajtóhoz és ablakhoz egyaránt. Takarólécek többféle színben és méretbe, raktárról, akár másnapi kiszállítással. Másfél évtizedes szakmai tapasztalat, átfogó kínálat, ismert gyártók minőségi termékei, valamint kedvező árak és folyamatos akciók!


A takaróléc műanyag ablak beépítéseknél alkalmazható a csatlakozási hézagok elfedésére. Tekercses és szálas kiszerelésben áll rendelkezésre és a kívánt méretre vágható.

A takarólécen található mm vastag PE ragasztócsík minden sima PVC felületnél használható kültéren és beltéren egyaránt. Típus: Műanyag törhető öntapadós takaróléc. Csomagolási egység: tekercs fm.


Alapanyag: PVC Szín: fehér. Kültéri használat: igen. Beltéri használat: igen . Alkalmazás: bel- és kültéren A termék előnyei: gyakorlatilag nem keletkezik hulladék a dobozból kivéve az utolsó méter is tiszta helytakarékosan szállítható, tárolható Csak egész csomag vásárolható, kérésre számos más profil is rendelhető.


Színes, öntapadós takaróléc.

Nem raktárkészleti termék. Rendeléstől számított 10. Minimális vásárlási egység: 50m. Mindegyik méret középen törhető.


Műanyag takaróléc , szegőléc forgalmazás, fehér műanyag takaróléc öntapadós, 3cm-es cm-es és 7cm kivitelben. Viszonteladóknak további kedvezményekkel még jobb árakkal, egész éveben akciókkal. PVC anyagú műanyag takaróléc a fehér színnél öntapadó szalaggal a könnyű felhelyezhetőség érdekében, a színes takarólécek öntapadó csík nélkül készülnek, építési ragasztó szükséges hozzájuk.


Alkalmazható műanyag nyílászárók elhelyezési hézagainak takarására a tokra ragasztva. Külső - belső alkalmazásra. Tekercses kiszerelésben áll rendelkezésre és a kívánt méretre vágható. System tartozékkészlet, tölgy, részes. Fém záróprofil PVC és vinil padlóburkolatokhoz, mm, rozsdamentes acél.


Takaróprofilok, Redőny alkatrész, szúnyogháló, ablakpárkány forgalmazása. A termékkel kapcsolatban bármilyen kérdés lenne, keresse bizalommal értékesítési killégáinkat. Kapcsolódó bejegyzések.


PVC könyöklő – Anyagában fehér.

Kapható cm-es szélességben fenyőből (LXL-P natúr vagy LXL-W fehér kvitelben) illetve PVC -ből készült, fehér színű változatban. A padlásfeljáró beépítése után a mennyezeti nyílás és a tok közötti rés egyszerű és gyors elfedésére szolgál.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések