Metal sheet szendvicspanel

A Metal - Sheet által gyártott szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetei. Előnye a helyszíni szigeteléssel szemben, hogy csökkenti a kivitelezési pontatlanságból származó hőhidak kialakulásának veszélyét, illetve gyorsabb és egyszerűbb kivitelezést tesz . Famintás trapézlemez PRINTECH technológiával előállított lemezből. A printech technológia egy offset nyomással az acél alapanyagra . Oldalpanel normál csatlakozás.


A PIR szigetelésű szendvicspanel gyorsan és egyszerűen szerelhető tetőre és oldalfalra.

Kiváló hőszigetelő képessége, pontos csatlakozása, színes acél külső felülete és hosszú élettartalma miatt egyre inkább kedvelt üzemcsarnokok, gazdasági és ipari épületek . A PUR szigetelésű szendvicspanel gyorsan és egyszerűen szerelhető tetőre és oldalfalra. Az ásványgyapot jó tűzállósága miatt kiváló szigetelő anyag a szendvicspanel magjához. A szigorú tűzvédelmi előírásoknak is megfelelő ásványgyapot szendvicspanel kiváló burkolóanyag raktárépületek, ipari és gazdasági épületek oldalfalára és tetejére.


Szendvicspanel gyártás a Metal - Sheet Kft. A gyártási folyamat legvégén, a már. Metál - Sheet szendvicspanelből készült könnyűszerkezetes, szigetelt oldalfal és tető - Termékalkalmazások a ProIDEA termékinformációs.


A szendvicspanel előnye, hogy a szigetelés, a külső és a belső burkolat egy elemként szerelhető, így a külön szigetelt rétegrend kialakítása nem szükséges. Z profil, C profil és élhajlított elem gyártásával.

PIR habos szendvicspanel t saját gyártósorral legyen képes gyártani, ezzel bővítve az eddgi termékkínálatát. Honnan vásároljunk trapézlemezt? A műszaki tartalmat CE minősítéssel és magyar nyelvű Teljesítménynyilatkozattal támasztja alá. Ezzel a Magyarországon gyártott szendvicspanel a tervezési szakaszban és a műszaki átadás során is jelentős előnnyel bír . Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Metál - Sheet Kft. Cégünk, a Metál - Sheet Kft.


A termékek műszaki tartalmát, CE minősítés és magyar nyelvű teljesítménynyilatkozat garantálja. Szaktanácsadó kollégáink a tervezés és a megrendelés folyamatában is segítséget . Debrecenben működik és folyamatosan fejlődik egy fiatal vállalkozás a multinacionális, idegen tőkével támogatott nagyvállalatok mellett, ami képes felvenni a versenyt a Magyarországon működő szendvicspanelt gyártó ás forgalmazó cégekkel. Nem véletlen, hogy a Metál - Sheet Kft. Debrecenben működő szendvicspanel gyártó üzemében is egyre nagyobb szerepet kap a BASF PIR habrendszerével gyártott szendvicspanel.


PIR vagy PUR szendvicspanelt , annak kedvezményt adunk. Mindkét szendvicspanel egy-egy teljesen automatizált gyártó soron készül. Számítógép vezérli a lemezmegmunkálást, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések