Lazurán vékonylazúr ár

Viasztartalma növeli a fafelület víztaszító hatását. A színtelen változatot elsősorban beltérre javasoljuk. Kiváló beszívódással rendelkezik. Viasz tartalmú vízlepergető adalékot tartalmaz.


Használata során a festés nem jár kellemetlen szagokkal. Mélyen beszívódik a farostok közé, kiemeli.

A kültéri változatok védik a fát a nap UV sugárzása ellen. Oldószeres könnyen ecsetelhető lazúr. Ft-tólKiszerelések, méretek: 0. A Lignodekor vékonylazúr kültéri és beltéri fafelületekre ajánlott. XYLADECOR CLASSIC FAVÉDÕ VÉKONYLAZÚRIdõjárásnak kitett faszerkezetek (pl. oromfal, ereszalja, nyílászárók, kerti bútorok, korlátok) védelmére és dekoratív kezelésére. Ft irány a bolt kohazy.


Lazurán Aqua Vizes vékonylazúr. Elérhetőség: - Nap.

LAZURÁN Selyemfényű Vékonylazúr. Rendkívül gyorsan száradó, vizes bázisú vékonylazúr kül- és beltéri használatra. Alkalmazható favédőszerként, alapozóként és lazúrként is. Kártevő rovarok, gombák elleni mérgeket nem tartalmaz, még ólom tartalmú szárítót sem.


Sadolin selyemfenyű vastaglazur akáczöl 1. Kül- és beltéri fafelületek, dekoratív bevonására . Ahogy Önnek praktikusabb! Holzlasur kültéri fa lazúr ( vékonylazúr ). Holzveredlung selyemfényű fanemesítő festék. Már gazdaságos literes kiszerelésben is! Nincs szükség alapozásra.


A vastaglazúr már egy “ vaskosabb” anyag, ahogy a neve is mutatja. Szintén beszívódik a fába, mint a vékonylazúr , de nem olyan mélyen és vastagságának köszönhetően már képez egyfajta védőréteget a fa felületén, így a nagyobb fizikai hatásoknak . Tehát nem jelentős, de mivel minimálbérből élek és hónapokba telik mire összespórolom a pénzt, most jócskán ki lettem zsebelve. Jelenleg a válaszukra várok. Második felvonás: Két nap múlva felhívtam . Találatok száma: - 1. Bondex Vintage Effect l.

Vagy a készlet erejéig! Rendelhető Megtekintések: 40. Favédőszer, alapozó és lazúr egyben? A megadott ár , az üzletben kismértékben eltérő lehet!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések