Koszorú méretek

A gyertya vagy oszlop sírkoszorú egy különleges koszorútípus, magas karcsú alakú látványos kegyeleti dísz. Főkoszorúnak is adható közeli családtagok szokták rendelni. Sokan az elhunyt kora szerint határozzák meg a virágszámot a főkoszorúban.


Ez a legelterjedtebb és egyik leglátványosabb temetési koszorú típus. Egy kör alakú drót alap vázra van felépítve az álló rész, ami drótból és .

Fekete kutya, kerámia ereklyetartó, mini urna. Bordó ablakos urna arany szívvel. Szív alakú medál - Always in my heart. Rózsás fekete urna - felnőtt méret , 1-személyes.


A távolabbi hozzátartozók, ismerősök sírcsokorral is kifejezhetik részvétüket a családnak. A sírcsokor váz nélkül, örökzöld (főként fenyő) alapra készül – kötött, vagy tűzött technikával. Hosszúkás, nyújtott alakú, lapos forma, mérete minden koszorú verziónál kisebb.


Ez a temetés megrendelésekor tisztázódik, illetve a temetési meghívón szerepel.

Fém tartószerkezete hátulról megtámasztja, így függőlegesen áll. Ezt a koszorút közeli hozzátartozók, kollégák szokták választani, ezek a temetésen a legnagyobb (fő) koszorúk. A virágok középen helyezkednek el, domborúan. Szintén hagyományos koszorú -forma. Kialakítása miatt szemben áll a ravatalon, ezért nagyon jól érvényesül.


Nordmann fenyőből készült alapra, szál virágból kb. Tekintse meg kegyeleti termékeinket a bal oldali menüben. Gyors és hatékony internetes vagy telefonos rendelés!


Célunk, hogy megkönnyítsük Önnek ezt a szomorú pillanatot. Reméljük ezzel az oldallal segítségére lehetünk. A megrendelt koszorúkat ingyenesen szállítjuk ki Budapest temetőibe. A fenyő alap 45- fokban megemelt, döntött, ezért a virág felület csak szemből (és oldalról) látszik, hátulról nem. Egy átlagos álló koszorú nagysága, átmérője kb.


Az elmúlt évszázadokban a téglafalak vízszintes irányú összefogására laposacél falkötővasakat alkalmaztak (125. ábra). A falak vízszintes irányú összefogására a vasbeton szerkezetek elterjedésével a vasbeton koszorú alakult ki. A koszorú a külső és belső teherhordó falakban általában szintenként a födémek .

Rendelje meg online, vagy telefonon! Mert Mo-on a családi házak beton koszorú nélküli,Kb 75- töl kezdték el koszorúkat csinálni a földszintes családi házakra de még akkor sem mindre. De te ha teheted rakj rá ,mert jobban összefogja a falakat. Ha a temetés helyén lévő üzletet bíztok meg, még azt is meg tudják mondani, hogy arrafelé mekkorát szoktak ilyen rokonsági foknál rendelni. Az elhunythoz fűződő kapcsolata, a szertartás helyszíne és mikéntje is befolyásolja a koszorú típusát, valamint méretét.


A legelterjedtebbek a domb- és álló koszorúk. A kevésbé ismert, de kifejezetten . További méretek : Adventi koszorú átm25. Minőségi zöld koszorú mindenszentekre, évfordulókra elérhető áron akár ingyenes házhoz szállítással.


Saját műhelyünkben előállított koszorúinkat hozzáértő kezek, természetes alapanyagokból készítik. Köszörűkő méretek : 1× 2mm. Szemcsefinomság: K3 K80.


Koszorú körbekötött szalmából,szárazvirágokkal díszitve. Méretek és tömeg (nettó).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések