Kőhatású falburkoló polisztirol

Kőhatású polisztirol burkolat belső és külső terek burkolásához. X-stone - Kő helyett kőhatású szigetelőlapok. Marbet Rock kőhatású kőhatású falburkoló ( polisztirol ). Méret: 43x1centiméter.


Szállítási határidő: 3-munkanap. Bovira FBkőhatású kőhatású . A lakóterek különböző színű kőhatású dekorlappal való díszítése egyéni stílust kölcsönöz otthonának. Rendkívül esztétikusak, emellett könnyen tisztán tarthatóak.


Felragasztása, festése könnyedén megoldható oldószermentes ragasztóval és diszperziós festékkel. Delap kőhatású falburkolatokkal mindez rendkívül egyszerűen megvalósítható, hisz a magyar szabadalomnak köszönhetően e burkolat rugalmas, és akár ollóval is méretre . Kül és beltéri kőmintás falburkoló. Termék helye: Halásztelek.


SAARPOR DECOSA PWX - polisztirol díszléc (fehér, 2m). Polisztirol gyöngyökkel dúsított fehércement alapú kötőanyag, aminek köszönhetően a lapok önsúlya messzemenően kisebb a hasonló termékekénél és a természetes kőnél. Hungarocell téglafal kőhatású festékkel. Nagyon óvatosan dolgozz, mert a polisztirol hab nagyon könnyen olvad a hő hatására. Használj maszkot, mert mérgező gázok keletkezhetnek.


A termék elsősorban dekorációs elem, de kitűnő hőszigetelő tulajdonsága révén jó beltéri hőszigetelő is. A panel formahabosított, kemény polisztirolhabból készülő termék, utólagos méretre vágással. A valósághű burkolat belső terek egyszerű, gyors dekorálására és . Megfelelő mennyiség rendelése esetén a falburkolat. Egyszerűbben kezelhetőek (és alacsonyabb árfekvésben elérhetőek) a kő és tégla hatású falburkoló lapok, ezek könnyűek, költséghatékonyak, gipszkarton, fa vagy polisztirol felületekre is felragaszthatóak, a természetes anyagokból készült burkolatok tapintásra nem ridegek, a látvány pedig teljesen valósághű.


Közel évvel ezelőtt, elődeink, a természet nagysága, és a hagyományos építési módok előtt tisztelegve, hazánkban elsőként kezdtünk hozzá a természetes kőhatású burkolatok készítéséhez. A Vigo by Argomex név, ma már fogalom. Sikerünk titka, hogy termékeink kialakítására során, mindig kompromisszumok nélkül . Mi a véleményetek vagy tapasztalatatok a polisztiról kőhatású falburkolatról ? Bizonytalan vagyok mert ha rendes kőből csinálnám azt a késöbbiekben ha megunom akkor csak nagy meló árán tudnám eltávolítani mert azt csemperagasztóval kell felrakni,míg a polisztirolt pikk pakk leszedem és egy spaklival a ragasztó is . A polisztirol kőhatású dekorlapok egyik óriási előnye, hogy felrakásuk nem igényel különösebb szaktudást, illetve speciális eszközöket, egyszerűen és könnyen dekorálhatunk vele, és valósághű kőburkolatot eredményez. A dekorlapok súlyukból és méretükből adódóan könnyen és tisztán felragaszthatók , . Rosin Design világában!


Több félekép hívják a terméket pl. Kültérre használt EPS Dekorpanel: EPS polisztirolból, hungarocellből készült dekorlap panelt .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések