Doka tábla

A szabadalmaztatott számozott lyukak, a zúzódás és kiesés elleni védelem, a kovácsolt anyák, a tűzihorganyzott kivitel és a gazdaságos rögzítő kengyel az Eurex top és Eco . Bács-Kiskun, Szentkirály. Peri doka Hünnebeck zsalu fődémtámasz láb acél. Felhasználási tanácsok - zsalu.


PANNONFORM NYÍR ZSALULEMEZ.

Teljes mennyiség: 1m2. Zsaluzatok, Állványzatok, Mérnöki szolgáltatás. DOKA zsalubérlés Budapesten, készletről, akár azonnal.


Tekintse meg zsalu árainkat, kérje árlistánkat vagy hívjon megoldási javaslatért. Tábla csatlakozásonkénti átkötés. Nagy zsaluzatfelületek. Könnyen kiegészíthetők.


Kevés vagy semmi apróelem.

A zsaluzás helyszíni munkaigényének csökkentése érdekében alakították ki a táblás zsaluzati rendszereket. Modul rendszerben kialakított táblákat készítettek mindkét oldalon gyalult, speciális zsaluleválasztó olajjal telített deszkák egymáshoz rögzítésével. ProIDEA termékinformációs katalógusban - termékismertetők, CAD fájlok. Használd az “Árajánlatkérés” menüpontot.


A Framax Xlife keretes falzsalu rendszer optimális elemválasztékával cm-es raszterben igazodik a. Frami rendszer egyik előnye, hogy kézzel (is) lehet mozgatni. Mégis sokkal hatékonyabb -hiszen egyszerre több tábla is áthelyezhető- autódaru használatával. AutoCAD segítségével lehetővé teszi az egyedi zsaluk tervezését. Az iskolák tanulóinak lehetőségük van pl. Tipos diáklicenszet igényelni.


A program tartalmazza a zsaluzat rendszergazdájának zsalutípusonkénti összes termékét, azok cikkszámát, az elemek méretét, formáját. Doka Frami rendszer daruzása. Közelről megfigyelve ez az eszköz egy egyszerű, kevéssé alakítható gyalult fa felület, amely építészetileg egyszerű, mondhatni unalmas felületet képez. A szintén nagyon elterjedt és sokszor alkalmazott, sok rétegben ragasztott ún.


Tetszés szerinti alaprajzokhoz, gerendákhoz, födémugrásokhoz és vékony födémekhez alkalmazható a flexibilis Dokaflex 1-2-födémzsalu-rendszer, melynél a zsaluhéj szabad megválasztása a legkülönbfélébb építészeti kialakításokat engedi. A védőbevonattal ellátott felületű, bérelhető zsalutáblák .

A cég tulajdonát képező jó állapotú doka födém és fal zsalurendszer bérbeadása (aktuális bérleti feltételek illetve árlista a honlapról letölthető!) Bérleti szerződés letölthető itt! Flex 1-2-4) és fémtáblás (Frami) zsalurendszer. Cégünk megbízható kivitelező cégek részére az alábbiakban . A MA-OL Bt fő tevékenysége a zsalurendszerek bérbeadása,igény szerint összeszereléssel, bontással együtt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések