Baumit vakolat színskála

Lábazati és díszítő vakolat. A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés . Műgyanta kötőanyagú, feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolat.


Elsősorban polisztirolos hőszigetelő rendszerekhez alkalmazzák, de felhordható bármilyen alapvakolatra is. A színek kombinációs lehetôségei szinte korlátlanok. Taste of Life színskálája a legszebb vakolat színárnyalatot foglalja magában, és nagyban megkönnyíti a lakossági felhasználók dolgát a megfelelô szín kiválasztásában. Figyelmeztetés: a monitor beállításától függően az itt ábrázolt. A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható!


A rendelni kívánt BaumitLife színminta kódokat a rendelés oldalon a szállítási - számlázási adatoknál a megjegyzésben kell megadnia. A minta minden esetben 1. Kék színkódok: kizárólag GranoporTop, DuoTop, CreativTop Max, Tren Fine és Pearl termékekből rendelhető. Amennyiben ezeket a sötét színeket homlokzati hőszigetelő rendszerekre . Kérjen kedvező árat, és akár.


Baumit MosaikTop: lábazati és díszítő vakolat. Feldolgozásra kész, paszta. Mészhidrát, cement, duzzasztott perlit, . Európa egyik legszélesebb vakolat színválasztéka az új színvilág! Ingyenes házhozszállítás.


Színválasztás előtt áll, de nem biztos a leendő vakolat színben? Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az űrlapon megjelölt színmintát . Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. BAUMIT SZÍNKÁRTYA SZÍNEI: „COLOURS OF MORE. A fent látható színek tájékoztató jellegűek.


A kiszállított anyagok teljes színhelyességéért felelôsséget nem vállalunk! Hasonlítsa össze az árakat! Az egyes épületrészek kiemelésére, a vakolt homlokzat megtörésére általában kő vagy faburkolatokat alkalmaznak, és az utóbbi időben megjelentek a különféle üveg-, fém- vagy műanyag homlokzatburkoló anyagok is.


Azzal is szűkül a kör, ha hőszigetelő rendszerre kerül a szín. Bár kevesen tudják, ilyen esetekben nem szabad nagyon sötét vakolatszínt választani. A kiválasztott szín kódját a kép melletti kis négyzetben találja.


A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések