Porotherm katalógus

Kellemes böngészést kívánunk! Az ENERGETIKAI BESOROLÁS tégláinkra bevezetett jelölésünk, amely a vásárló eligazodását segíti tégláink különböző hőszigetelő képessége között. A feltüntetett U értékek az . Nem éghető (A1) Alkalmazható kötőanyag: hagyományos falazóhabarcs. Porotherm Építési Rendszerről.


Engedje meg, hogy röviden bemutassuk.

Kerámia alapú áthidaló és födémrendszer. Alkalmazástechnikai útmutatónkról, melyet most a kezében tart. Hagyományos technológiával falazható termékek.


Vízszintes teherhordó szerkezetek. Ismerje meg teljes részletességgel a termékeket, majd válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, és kérjen rá egyedi ajánlatot. A letöltött PDF-eket Adobe Readerrel tudja megnyitni. Legújabb fejlesztések, újdonságok Magyarország vezető falazóanyag gyártójától. A „hagyományos” megoldásban az épület függőleges teherhordó szerkezeteinek.


A zsinórállvány elemei (az ún. zsinórállások) függőleges oszlopokból és az azokra rögzített deszkákból állnak.

Méretek: 5x28xlcm. Ezáltal a falazatban a vízszintes fuga vékonyfalazóhabarcs használata során csupán mm, DRYFIX extra ragasztóhab használata során pedig . Külső teherhordó falak. MŰszAKi ADAToK (kötőanyag függően).


D égetett agyag falazóelem. Szélesség (falazat vastagsága) wu. Profi habarcs dimenzió i. Az online felületen található kalkulátorok segítségével gyorsan kiszámolható a rendelni kívánt tégla mennyiség a falfelületek méretének ismeretében . POROTHERM U zsaluelemek. Falazóelemek (beton, kerámia, üvegtégla) kategóriában. Letölthető dokumentumok.


Ez a termék csak személyesen vehető át a fent jelölt áruházban. Leértékelés oka: Kifutó termék, ép, sérülésmentes. Jelenleg nem rendelhető.


Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft. Problémamentes közbeszerzés! Schiedel kéményrendszerek. Austrotherm interaktív termékkatalógus.

Az első sor szabályos téglakötésének helyes szerkezeti megoldása. A második sor szabályos téglakötésének helyes szerkezeti megoldása. Horony-eresztékek jelölése, kótázás, feliratozás. Viszont a porotherm egy nagyon jó építési rendszer, a méretei könnyen összeegyeztethetőek, míg ha másik anyagokat keversz bele, okozhat gondot ( persze minden megoldható!).


Az is tény, hogy negyed órán át kutattam a neten, mire a porotekről információkat találtam, míg a porotherm katalógus ott van . A nútféderes kialakítású belső teherhordó falazóelem kiváló minőségű és rendkívül kedvező árfekvésű tégla.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések