Előregyártott támfal

Az előre gyártott vasbeton támfalelemeink alkalmazásával olyan oldalhatárolási rendszer alakítható ki, melynek magassága 00-m között tetszőlegesen változtatható. Rövid határidővel kivitelezhető, a már meglévő épületszerkezetbe is jól beilleszthető. Alkalmazása tökéletes megoldást biztosít bármilyen teherhordó -, térelválasztó falszerkezetnek, pincék, liftaknák, támfalak építésének, de speciális mérnöki feladatok ellátására is alkalmas. A kéregfal elemekből épített monolitikus falszerkezet minden tekintetben egyenértékű a helyszínen zsaluzott . Előregyártott elemes szögtámfal.


Vasúti rakodók, peronok, ömlesztett anyagok tározói.

Magassági vezetés rugalmatlan. Illesztés hornyos kapcsolattal. Támfalak - Szögtámfal . A támfal elemek a tárolt anyag oldalnyomásától függő, egyedi vasalással készülnek. A statikai számítás során figyelembe vesszük azt is, hogy a depónia tetején közlekedik-e gép, vagy nem.


Kehelynyak - Szögletes. Teljeskörű szolgáltatás. Szőlőoszlopok (új típusú).

Vasbeton peronszegélyek. A támfalak függőleges felületű, nagyobb szintkülönbségek áthidalására szolgáló helytakarékos terepplasztikák. Az előregyártott betonelemek termőfölddel feltöltve növényekkel beültethetők. Szerkezeti kialakításukat tekintve lehetnek szögrámfalak vagy súlytámfalak. Nagy földnyomást képes elviselni az „L” alakú vasbeton . A vasalt-talaj támfalak szerkezetét, alkalmazási területeit a 11.


A homlokfal többnyire előregyártott vasbeton, de ritkán készül fémből, műanyagból, ideiglenes alkalmazásként geotextíliából. A vasbeton elemek alakja többnyire kereszt, de más alakú és változatos felületű elemek is készülnek az esztétikai . Kisebb magasságnál igen egyszerű, de annál tetszetősebb az előregyártott , betonelemekből készített, növényekkel, futókkal, cserjékkel telepített támfal. Ez a típus azért közkedvelt, mert házilagosan is meg lehet építeni, számtalan változata van, méreteinél fogva 1-méter magasságig képes megtámasztani a földet, s a . Felhasználási terület - Építőipar - Mezőgazdaság - Állattenyésztés - Bányászat Típusválaszték WRE típusú támfalak részben előregyártott támfal elemekből, részben helyszíni betonozással kialakítva.


Kialakítás Nyitott munkagödörbe vasbeton alaplemezre telepített előregyártott horonnyal . HY-PSO típusú szerelvényakna. Alkalmazhatóak mezőgazdasági tároló udvarok határoló elemeként, betonüzemek adalékanyag-tároló támfalaiként, végleges támfalként út-, vasút- és. A monolit szerkezet előnye, hogy a támfal felülete hézagmentes, merevsége teljes hosszban egységes, anyagfelhasználása kisebb, mint az előregyártott megoldásé. Hátránya, hogy a helyszíni munka nagyobb, mert . Mezőgazdasági létesítmények előre gyártott épületszerkezeti elem elhelyezése és szerelése.


Sarokelem vagy egybe sarokelem elhelyezése támfal elemhez.

Silóelemek, gabonatároló falelemek elhelyezése, támfalas rendszerű kialakítással, kiegészítő tartozékok támfal elemhez, sarokelem vagy egybe. Növénytámfal, linea rézsükővel, szemcsés talaj vagy magas (m) támfal esetén, Leier. Folyóka kialakítása, térkő burkolatból, Leier.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések