Baumit open rendszer

Kitűnő páraáteresztő, öntisztuló hőszigetelő rendszer. A penészesedés elleni védelem mellett ideális belsőtéri klímát biztosít. Naponta és háztartásonként akár liter párá-. Prémium minőségű anyagok, rendkívül kedvező árban. Páraáteresztő hőszigetelés.


Tudományos kísérletekkel meggyőzően igazolható, hogy a helységekben keletkezett párának csak töredéke (max. 3- ) távozik a falakon keresztül – teljesen függetlenül. A homlokzat az épület arca, amely egyúttal védi a falszerkezetet. Végső befejező rétegként a színező vakolat vagy festék folyamatosan ki van téve . Az open hőszigetelő rendszer új építések és felújítások esetén is biztos megoldás.


A hőszigetelő rendszer a következő elemeket tartalmazza négyzetméterenként: 1. Open klíma polisztirol lap. A rendszerhez beépíthető még az öntisztuló . Kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott rendszerre! Táblaméret : 1x cm. Sok helyen láthatunk éppen ezért elkoszolódott, gyorsan öregedő homlokzatokat.


A nanotechnológia legújabb . Teljes rendszer ingyenes szállítással kategóriában. Struktúra: mm kapart. HOMLOKZATI HÔSZIGETELÔ RENDSZEREK ÁTTEKINTÉSE. Tökéletes hôszigetelés. Baumit open – A lélegzô homlokzat.


Kifejezetten ajánlott új építésű házak esetében, mert lehetővé teszi a falazatban maradó építési nedvesség gyors távozását. STAR EPS HŐSZIGETELŐ RENDSZER CSOMAG (grafit reflex) 12cm, Építőanyag Áruház és Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. Ebben a polisztirol hőszigetelő lemez perforált, kis résein kifelé áthalad a pára, és a rendszer többi eleme (ragasztó, alapozó és vékonyvakolat) is átengedi a nedvességet.


Hôszigetelô Lemezek rögzítésére. További információk és szolgáltatások:. Csavaros dübel minden- féle ásványi és polisztirol.


Biztos védelmet jelent a falak penészesedése ellen.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések