Távirányítós dugalj

INGYENES házhozszállítás és átvételi lehetőség szaküzletünkben! Aktuális Távirányitós dugalj ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


A rádiós dugalj készlethez 1db aljzat és 1db távirányító tartozik, mely segítségével kényelmesen kapcsolhatjuk ki illetve be, hogy legyen-e éppen áram a dugaljban vagy ne. A termék gyerekvédelemmel ellátott, így nem kell attól .

Hozzáadás a kedvencekhez . TÁVIRÁNYÍTÓS DUGALJ Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Távirányítós dugalj Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Megosztás: Rádiós dugalj készlet méter hatótáv db aljzattal.


Részletes leírás és jellemzés . Webáruházunkban minden (!) terméket kedvezménnyel vásárolhat meg. A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket.

Ajánlataink a készlet erejéig érvényesek! A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni, amennyiben így . Típus: távvezérelhető dugalj szett. Felhasználható kupon: nincs. Villamossági elektronikai műszaki webáruház, ahol konnektor ip kamera legrand transzformátor riasztó fi relé kábelcsatorna villanykapcsoló kamera rendszer lakásriasztó.


W-os (ohmos terhelés) vagy max. Energiatakarékos lámpákhoz és LED-ekhez egyaránt alkalmas. A távirányítónak és az önta.


LED világítás és villanyszerelési anyagok webáruháza. Vásároljon online webshopunkban nagyker áron! Alap jellemző, dugaljkészlet. Kialakítás, távirányítós. A szett bővítéshez külön vásárolható aljzat: TH1.


Whatótávolság: 35mkészülékcsoport kapcsolható veletávirányítás kontrollfénnyela távirányítóhoz tartozó elemek a csomagbankonnek. LUX dugalj szett távirányítható részes fehér Rádiós házvezérlés most vásároljon az OBI -nál!

Fali aljzatok, időkapcsolók. Lehetővé teszi a berendezések távolról történő be- és kikapcsolását egy távirányító használatával. Vannak ezek a távirányítós konnektor csatlakozók, ezekből van olyan, amit a szomszéd szobából is lehet működtetni?


GARANCIA Kapcsoljon be egyszerre egy eszközt, vagy kapcsolja be mind a hármat egyetlen kattintással. A készlet kényelmes megoldást kínál olyan elektromos berendezések be- és kikapcsolásához, amelyekhez másképpen nehéz lenne hozzáférni. Működtessen egyszerre akár háztartási gépet egyetlen .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések