Mennyezeti burkoló

Decosa mennyezetburkoló. Méret: 45x45xcentiméter. Szállítási határidő: 3-munkanap. Bensi-Ker B-6mennyezeti burkolólap. A Borsod Dekor szlogenjének alapja a széles választék.

Falburkoló és díszburkolat. Amellett, hogy gondosan elrejthetjük vele a hibákat, könnyű anyaga révén bármilyen szerkezetű mennyezeten használható. Ráadásul van némi hőszigetelő képessége is, így még gazdaságosabb választás a mennyezetlap.


Egyszerűen használható házilag, hiszen csak fel kell ragasztani. Egy felújítási munkálattal . Elsősorban mennyezetek burkolására használható dekorlap, burkolólap. Mennyezet gipszkartonozása profillal - Duration: 3:37.


A hungarocell dekorlapok között különböző mintákat találhat (növényi, pöttyös, rácsos, nonfiguratív, modern és hagyományos stílusú díszítések).

A termékek kis méretű képeiből nem mindig derül ki a teljes . A falcos mennyezeti burkolók szerelése egyszerű és pontos illesztést jelent. Marbet Mars hungarocell álmennyezeti burkoló. A falak és mennyezetek felújítása fáradságos munka és pár évente meg kell ismételni.


Eddig legalább is így volt. Most azonban itt egy új, gyors és tartós megoldás: a Marley által kifejlesztett műanyag fal- és mennyezetburkoló panelrendszer. A kortalan, modern külsejüknek és a sokoldalúan felhasználható rendszerüknek . Több helyen találkoztam már olyannal, hogy gipszkartonnal burkolták a mennyezetet. Egyedi dekoratív felületet szeretne látni a mennyezetén vagy csak régi, repedezett a plafonja és unja már azt nézegetni? A legegyszerűbb, legyorsabb, legolcsóbb módja - ha polisztirol mennyzetburkoló lapot ragaszt rá!


Miért jó Önnek ha ezt használja? Hasonlítsa össze az árakat! A hungarocell mennyezeti lap hőszigetel, takar, és gyorsítja a lakásfelújítás ütemét, ám ezt sem árt fehér falfestékkel alaposan átfesteni. A külső és a belső terek, falak, homlokzatok látványát nagy mértékben meghatározza a kiválasztott burkolat típusa és a felrakás módja.


A mennyezeti burkolólapok sokrétűen felhasználhatók, kezdve a csúnya mennyezet eltakarásával, a különböző mennyezeti díszítőfomák kialakításán át az álmennyezetek felújításáig. A burkolólapok különböző színűre festésével, akár térelválasztó hatást is elérhetünk.

Közkedvelt még a mennyezeti burkolólapok mintáinak . Beltéri és kültéri polisztirol díszléc, dekoráció, díszítőelem, stukkó webáruház! Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban! A falak is megfelelő színre vannak festve, szép tapéta, esetleg kerámia burkolat tagolja a látványt, amibe néhány falon függő intuitív műalkotás is besegít. De marad egy mostoha terület, amely nem mindig van kellőképpen megoldva, befejezve és ez a mennyezet.


A helyiségeknek ez a felső felülete bizony gyakran okoz . Felragasztásához elsősorban a díszléc és stukkóragasztót ajánljuk. Hungarocell anyagból, fehér színben készül ez a termék, melynek a felülete a felragasztás után azonnal bármely vízzel hígítható festékkel a kívánt színre festhető. Hátránya, hogy nehezen tisztítható, és nedves helyiségekben nem használható.


A műanyag fal- és mennyezetburkoló panelrendszerrel elég egyszer burkolni, és csak időszakos takarításokat kell elvégezni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések