Kivitelezési árak

Generálkivitelezés alatt mi ezt értjük, ezért négyzetméter áraink tartalmazzák az említett szolgáltatásokat is. Családi ház építtetők legfőbb kérdése minden évben, hogy mennyibe kerül egy négyzetméter családi ház. Most is és minden évben elmondjuk nagy tisztelettel, hogy a kérdés hasonló ahhoz, hogy mennyibe kerül egy négyzetméter autó?


Lehet erre válaszolni korrekten? Először is tisztázni kell, hogy .

A mai magyar piacon a családi ház építés az ország különböző pontjain más és más, valamint a kivitelezés igényessége, a felhasznált anyagok, a műszaki tartalom is befolyásolja a négyzetméter költségeket. Sok kivitelező húzza el a saját házra vágyók előtt a mézesmadzagot furcsán alacsony árakkal, de ezeknek ne dőljünk be! Több mint valószínű, hogy a minél alacsonyabb ár elérése érdekében a vállalkozó gyakorlatilag mindenen spórol, azaz a piacon elérhető legrosszabb minőségű anyagokból szándékozik felhúzni a . Mennyibe kerül egy új családi ház? Ez nem könnyű kérdés, de szükségünk van előzetesen becsült árra, hogy lehetőségeinkhez tudjuk igazítani az igényeinket.


Az itt látható rajzokon egy fiktív családi házat készítettem el 4-fő részére, és ezen keresztül mutatom be a tervezési és kivitelezési költségeket. A tervezési díjak linkre kattintva megtalálja az általam használt díjtáblázatot, illetve az itt látható épületre vonatkozó alapterület számításokat, és árakat. Kulcsrakész árak : Alap, Normál, Extra és Fokozott kategória szerint, melyet kulcsrakész generálkivitelezés, tervezzéssel együtt, a teljes lebonyolítással vállaljuk.

Utána elkezdtünk érdeklődni, hogy milyen négyzetméter árak vannak? Beszéltünk több vállalkozóval. Milyen négyzetméter árig mehetünk a burkolóanyagban? Ugyanis kényelmi okokból kivitelezővel építettük volna a házat.


Nem tudom elmagyarázni. Az alább felsorolt árak nettóban értendők és tájékoztató jellegű! Szeretnénk egy irányadó árjegyzéket közreadni, mely segít Önnek egy jó döntés meghozásában. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a feltüntetett árak csak irányadó, nettó árak , mivel a tényleges kivitelezési költséget nagyon sok minden befolyásolja. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, melynek során közösen . Az ettől eltérő igények egyedi árazás alá esnek.


Belsőépítészeti tervezés minden esetben előre egyeztetett, egyedi áron történik. Egy épület látványtervéhez 4db kép tartozik! Látványtervezés, belsőépítészet.


Az áraink bruttó 1nm-től érvényesek, kisebb alapterületű házaknál fajlagosan drágább a kivitelezési ár. Végleges alaprajz , metszetek,műszaki leírás,kiviteli tervek birtokában tudunk pontos árajánlatot adni ! Földmunka: Tereprendezés, humusz réteg letolása, kitűzés, . Függetlenül a tervezés helyszínétől, a vázlattervek számától és a tervezendő épület stílusától, az új épület tervezésének díja minden bruttó négyzetméter után nettó 4.

Bővítésnél, átalakításnál a meglévő épület felmérése nettó . A kivitelezési költség - a telek ára mellett - teszi ki a teljes építési költség legnagyobb részét. Szakember bevonásával lényeges megtakarítás érhető el. A weboldalon feltüntetett árak bruttó 1nm-től aktuálisak, kisebb alapterületű házak nm ára fajlagosan magasabb. Az árak tartalmazzák: - tervezés - alapozás - kulcsrakész kivitelezés.


Teljeskörű ügyintézés: tervezés . A megadott árak tájékoztató jellegűek, a végleges ár megadása egyeztetés alapján történik! Az áraink General - Kulcsrakész kivitelezésre vonatkoznak a megadott magas műszaki.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések