Fapác ár

Rendezéshez kattintson a címkékre! A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár db-ra vonatkozik.


Faáruház Budakalász:NINCS RAKTÁRON.

Perla vizes fapác beltéri alkalmazásra Bíbor. Fogyasztói Bruttó ár : 550. A termék rövid leírása: Kiválóan alkalmas kezeletlen fa, papírok színezésére, árnyalására, öregítésére. A PERLA vizes poralakú fapác g-os kiszerelése m? A Perla fapác por alakú pác beltéri felhasználásra. Alkalmazás: A pácolandó fafelület legyen por- és zsírmentes, nyers fára hordjuk fel a pácot.


A g-os tasak tartalmát fél liter kb.

Hasonlítsa össze az árakat! A fapác több rétegben alkalmazható, de a rétegek között és a lakkozás előtt mindig hagyjuk megszáradni a fát. Amennyiben halványabb . A fa színezésére rendelkezésünkre áll többféle termék és ezek nagy része bizony nem “ pác ”. Nézzük, mik vannak, ismerkedjünk meg velük: vekonylazur. A vékonylazúr gyorsan és mélyen szívódik a fába és belülről eltömítve a pólusokat védi meg a fát a külső időjárási . Egy tasak ára 5forint. Beltérre a vizes-, kültérre pedig a szeszes fapácot ajánljuk.


Termekválaszték Lakáskultúra. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.


Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozik. Az ár az ÁFA-t tartalmazza. Fapác , kültéri, színtelen. Columbus ruhafesték - színválasztáshoz kattintson a képre.


A fapác színe a pácolni kívánt fa alapszíne és keménysége függvényében változhat.

Bontatlan csomagolásban minőségét korlátlan ideig megőrzi. Személyes átvételre Nádudvaron van lehetőség. A fapác a képzőművészetben tusrajzok készítéséhez, a tustinta alternatívájaként használt anyag.


A flakon 1mililiter vizes . A vásárlás után járó pontok: Ft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések