Villamossági szaküzlet xiii kerület

Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma! NYITVA: Hétfő - Péntek: 7:- 16:0 Szombat - Vasárnap: ZÁRVA Webáruház: - Tel.


Nagy tudású szakemberekből álló tervező- és mérnökirodájával, gazdag referenciáival, kiterjedt kereskedelmi és projekt-tevékenységével joggal vívta . Mi vagyunk azok, akik mindent amit csak tudunk, villamosságban és világítástechnikában, Önnek megoldunk.

Csak legyen egy kis türelemmel, ha foglalt a telefon. PETI Önnel is foglalkozzon. Angyalföld kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


ENILIGHT led izzók és lámpák nagy választékban, elérhető áron kaphatók üzletünkben. Villamossági szaküzlet. Kerületi Partner Kártya a kerület összetartását erősíti azzal, hogy tulajdonosai azokban az üzletekben, amelyek csatlakoztak a programhoz, kedvezményeket vehetnek igénybe a XIII.

A kedvezmény mértékét a boltok, . Nyitva: H-P: 7:00–16:30. Budapest, Üllői út 775. Kerület településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Nézze meg az Angyalföldi Info partnereit, akik villámvédelemmel is foglalkoznak. Legran Schneider gyártmányok.


Elosztó táblák, automaták, biztosítók. Vezetékek, kábelek, hosszabbítók. Világítástechnika: Fényforrások, LE halogén és hagyományos izzók, fénycsövek. EGLO asztali-, falilámpák, csillárok.


Tekintse meg áruházunk széles választékát! Reméljük sok vásárlónkhoz hasonlóan ön is megtalálja az igényeinek megfelelő termékeket. Nézzen körül áruházunkban, mintha egy valódi boltban lenne: termékeinket fotókon megtekintheti, a méret és színválasztékot is azonnal látja. Balassagyarmat, Madách u. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei .

Kapcsolók, fénycső armatúrák, kábelek, vezetékek, izzók, lámpák készletről. Európa szerte ismert gyártók termékei mellett Mentavill márkás termékeket is kínálunk partnereinknek. Kedvező árakkal, folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk kedves Vásárlóinkat, Megrendelőinket!


Társasházaknak, Szerelőknek kedvezmények! Jókai Mór u-ról van a bejárat). Cégünk több mint éves tapasztalattal rendelkezik beszerzőként és forgalmazóként a villanyszerelési termékek hazai piacán.


Széleskörű kínálatunk mellett kedvező és rugalmas árakat, ezen felül pedig állandóan megújuló akciókat biztosítunk vásárlóink számára. Ugyanúgy vállalunk egyedi megrendeléseket cégektől és . Kassák szerelvény szaküzlet - víz-, gáz-, fűtés szerelvények, valamint villanyszerelési anyagok szaküzlete. Professzionális világítás, LED-ek, lakossági világítás, villamossági termékek nagy választékban. Mérnöki világítástervezés.


Magas minőség - elérhető áron. Alább megtalálható a pontos cím,nyitvatartási idő és további részletek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések