Szilikonizált poliészter

A szilikonizált poliészter golyócskák nagyszerűen alkalmasak babák, játékok, párnák töltésére. Nem tömörödik, nem csomósodik, mosás közben nem deformálódik. Saját tapasztalat: éve alszom egy olyan párnán, amely ezzel van töltve, és még ugyanolyan rugalmas, puha, mint az első napon.


Kártolt, szilikonizált poliészter szál: A kártolt szilikonizált poliészter szál, amely alvó- és díszpárnák, plüssjátékok és egyéb textiltermékek jó minőségű töltőanyagaként ismert. Könnyen kezelhető, mosható, „nem esik össze” idő előtt. Elsősorban párnatöltetként, paplantöltetként használt, 1 poliészter , szilikonizált golyócskák.

Kézművesek körében közkedvelt, hiszen csak a képzelet szab határt, ki hogyan használja fel. Műszálgolyó, mosható tömőanyag előre kimérve 1kg-os kiszerelésben. Párna töltelék, szilikonizált poliészter golyó. Díszpárna és plüssállat töltésére. Előszeretettel használják párna, takaró, gyerekjáték, táskák, székpárnák, egyéb termékek töltőanyagaként.


Alkalmazható: párna és takaró töltőanyagaként, gyerekjáték készítésére, plüss játékok készítésére, székpárnák és egyéb . Alappárna szilikonizált poliészter golyó töltettel, 25év feletti nő vagy? Elkezdtél már foglalkozni a ráncaiddal? Nézegetted már a tükörben reggelente meggyűrődött arcodat?

Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, akkor Neked is ideje bevetni ellene a krémeken és kezeléseken kívül a csodaszert, mely fájdalom nélkül segít . Csomagolás: átlátszó fóliazsák. A habosított poliészter golyó kiváló töltőanyag például párna, paplan, díszpárna, plüssjáték készítéshez. Továbbá használják dekorációs célokra is, pl. Textíliák forgalmazására specializálódott webáruház: szennytaszító damaszt terítő, szállodai törölköző, hangedli, viaszosvászon, konyharuha, kádkilépő, bevásárló szatyor, kenyérruha. Felhasználási területe.


Szilikonizált poliészter párna töltet, kanapé, fotel töltet, plüss figurák, játék töltet és egyéb, egyéb lakástextil. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Hasznos számodra ez a válasz? Anna mikroszálas párna.


Antiallergén hatású párna, így allergiások is bátran használhatják. Bőrbarát anyagok felhasználásával készült. A párna huzata 1 bőrbarat kelme.


Töltete: márkás alvószál ( szilikonizált poliészter ), ami a pehelypárnákéhoz hasonló módon felrázható. Krepp mikrosz Párna 50xcm. Allergiások is bátran használhatják,Töltete a pehekhez hasonloan felrázható, kiváló lélegzó képessegű párna, melyben a szálak közötti . A golyócskás töltet poliészter szövetből készült PES üreges szövettel keverve, mely alkalmas alergiások számára is.


A töltetek választéka gyártóként változik, beszerezhetők hagyományos toll és pehely keverékűek, memóriaszivacs darabokkal, több rétegű memóriahab kombinációjú formatestű, vagy akár szilikonizált poliészter golyós töltetűek is.

Nem ritkák az Aloe verával és antiallergén anyagokkal, illóolajokkal kezelt .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések