Műanyag szúnyogháló ajtó árak

Alumínium keretes szúnyogháló. Szúnyogháló alkatrészek. Roletta, roló ( beltéri, textil árnyékolók). Reluxa (beltéri árnyékoló). Szalagfüggöny (beltéri árnyékoló).

Tekintse meg szúnyogháló kínálatunkat és árainkat üzleteinkben. Az ajtókhoz használható porszórt OBI alumínium keretes szúnyogháló a legjobb védelmet nyújtja például a szúnyogokkal, legyekkel és darazsakkal szemben. Egyénileg és tökéletesen illeszkedve méretre vágható, ezáltal az ajtó továbbra is a megszokott módon nyitható és zárható marad. Alapszínben: fehér vagy barna. Fa utánzatú fóliával felárral.


Az ár négyzetméterre vonatkozik. Az négyzetméter alatti termékek darabárasak.

Az ajtóhoz alapáron db műanyag zsanér, db kilincs, és db . Zsanéros szúnyogháló ajtó kilincs. Verhetetlen ár , Kiváló minőség Egyedi méretű és formájú nyílászárók, bejárati ajtók valamint árnyékolás technikai kiegészítők. A feltüntettet árak nettó árak , tartalmazzák a szerelési illetve felmérési költségeket is, Bicske és kilométeres körzetében, normál szerelési feltételek mellet. Profilméret:x üvegszálas hálóval ár : 3. Fix alumíniumkeretes szúnyogháló árak. Tipusai: fix műanyag keretes.


Az árak nettó árak , az ÁFA mértékét nem tartalmazzák! Kérjen minden esetben egyéni, személyre szabott árajánlatot elérhetőségeinken! Várjuk jelentkezését, hogy elkészíthessük Önnek személyre szabott, egyedi szúnyoghálós árajánlatunkat!


Széles méret és színválaszték! Powerfix mágneses szúnyogháló függöny ajtóra 100x220cm, fehér, 1. Vízszintes működtetésű rolós szúnyogháló , Tolóajtós szúnyogháló , Pliszé szúnyogháló , Nyíló ajtós szúnyogháló. Az üvegszálas háló az oldalt függőlegesen. Számolja ki szúnyoghálója árát !

A nyíló szúnyogháló , alumínium vázkeretbe helyezett üvegszálas szúnyogháló. Nyíló, zsanéros szúnyogháló ajtó forgalmazás, szerelés, Budapesten és vonzáskörzetén belül. Stabil kerettel és kefés tömítő felülettel készül. SZÚNYOGHÁLÓ 100X220CM FEKETE AJTÓRA KÉT RÉSZES MÁGNESES. Választható rugós vagy sima zsanérokkal.


A szúnyogháló ajtó zárásról mágnesek gondoskodnak. A merevségét minden esetben egy. Az ajtószárny egy alumínium tokkal kerül legyártásra, majd azt a tokot kell a meglévő bejárati ajtó tokjára szerelni.


Az ajtó nyitásiránya természetesen választható.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések