Ipari kapcsolók

Segítségre van szüksége a választásban? Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft. A, 2V háztartási dugalj IP44. Ipari dugvilla adapter 16A 230V 3pólusú. Free delivery on eligible orders.


Order by 8pm for same day dispatch. Az RS Components az ipari kapcsoló eszközök, mint pl. E termékcsoportban találhatók továbbá a biztosítékkal és biztosíték nélkül működő szakaszoló kapcsolók és szigetelők is. Kínálatunkba olyan vezető cégek termékei tartoznak, mint pl. Alkalmazás: áramkörök ki- és bekapcsolása a lakásban és az ipar számos területén.


Din sínre és szerelőlapra egyaránt szerelhető. Segédérintkezővel pólusúvá alakítható. Beköthető vezeték keresztmetszet: 10mm2. Működtető- és jelzőkészülékek – Kézi kapcsolókészülékek. Pólusszám Névleges termikus áram (Ith) (A).


Előlapra szerelhető Kapcsolók. Sínre szerelhető kapcsolók. Alapításkor a vállalkozás fő tevékenysége villamoshálózatok és berendezések . Az általunk támogatott márkák: SCHURTER, WAGO.


SOS electronic - Elektronikai alkatrészek nagykereskedelem. Webáruházunkban minden(!) terméket kedvezménnyel vásárolhat meg. A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket. Ajánlataink a készlet erejéig érvényesek! A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni, amennyiben így szeretne vásárolni, . Pólusok száma: Méret: 180x170x1mm Névleges áram In (А): 2Max.


A nyomógombokat, vészgombokat vezérlőszekrényekben, elosztókban alkalmazzák működtető eszközként. Beépíthető kivitelben vagy tokozással ellátva készülnek. Tokozott vészleállítógomb. A Honeywell végálláskapcsolói kimagasló minőségű termékek, amelyet a több évtizedes gyártási tapasztalat és szigorú minőségellenőrzés biztosít. A kapcsolók között megtalálhatók az általános ipari felhasználású és a nehézüzemi típusok.


Minden kapcsoló család számos . Műanyag ajtólapra szerelve banándugó aljakkal. Forrasztástechnika, Weller forrasztóállomások, Weller forrasztópákák, pákahegyek, kiforrasztópákák, forrólevegős és ónelszívos állomások, ónfürdők, előmelegítólapok, folyasztószerek, forrasztóónok és javító állomások. Szállítás a következő nap!


Schneider ASFORA 1egypólusú kapcsoló , kerettel, bézs. Ez a termék család 3-pólusú és további kiegészítő pólus terhelés kapcsolókat valamint, fogantyúkat, tengelyeket, segédkapcsolókat tartalmaz. Terméktámogatás és kapcsolat .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések