Használt nyilászárok olcson

Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Kínálatunkban fellelhető Osztrák, Német és Magyar nyílászárók egyaránt. Egyedi igényeket is maximálisan figyelembe véve állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Apróhirdetések, jófogás. Tárolt változat Hasonló Ajtók, ablakok az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás.

Használt -bontott nyílászárók ! Fa, műanyag, alumínium ajtók, ablakok, erkélyajtók Németországból, illetve Ausztriából! Széles választék és minőség kedvező áron! Bejárati és beltéri ajtók és új műanyag nyílászárók forgalmazása.


Műanyag ablakok ausztriai bontásokból, jó minőségben, 3-4-légkamrás profilokkal. Eladó olcsón az alábbi ajtók, és ablakok! Kilincsek,üvegek, meg zárak minden benne vannak!


Tájékoztatjuk tisztelt vevőinket, hogy üzletünk bontott vagy használt ablakok felvásárlásával nem foglalkozik! A mintateremből leszerelt bemutató nyílászárók és raktárkészleten lévő ablakok kedvező árakon megvásárolhatóak.

A bemutató termékek használt , olcsó nyílászárók jó, újszerű, hibátlan állapotban vannak. Bontott műanyag ablakok és használt műanyag ajtók, valamint a hazsnált nyílászárók ára, méretei és képei. Termék helye: Szigethalom. Műanyag bejárati ajtók- Olcsó áron, különböző méretekben akár készletről.


Nyílászáró Webáruház: MűanyagAjtók. ELADÓ FA BONTOTT AJTÓ- Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. SALAMANDER műanyag ablakok, légkamrás, mm-es profillal. Műanyag és fa beltéri ajtó és bejárati ajtók forgalmazása. Bontott és új építőanyagok eladó vagy ingyen elvihető.


Ennek a feltételnek egyik sarokköve a megfelelő nyílászáró. Kevesek kiváltsága a prémium minőségű. Itt fokozottan igaz, hogy a nagyon olcsó árnak a legritkább esetben örülünk sokáig.


Egy átlagember számára eligazodni. Fa nyílászárók esetén látható jelei vannak az idő múlásának. Amikor hozzáérve mállik a tok alsó . Ezek a termékek gyártásunk során itt maradt ill. Ennek okán különböző profiltípusokról van szó, válogatásnál kérem ennek figyelembevételét.


Az árukból további kedvezmény nincs. A termékeket személyesen megtekinthetik telephelyünkön!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések