Faanyag szeged

Mára már a faanyag forgalmazás vált fő profilunkká. Telephelyünk árukészlete közel 8köbméter építőfa és műszárított asztalosipari termék. Szalóky faáru telephely.


SZEGED , SZÖVETKEZETI ÚT 2-1. RLISTÁN BRUTTÓ ÁRAK SZEREPELNEK!

LUC ÉPÍTŐ FA ( DESZKA, PALLÓ, GERENDA). Cégünk építőipari és asztalosipari szárított alapanyagok forgalmazásával, illetve gyártásával foglalkozik vállalkozók . FENYŐ FŰRÉSZÁRU árlista. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Szűrés: Rendezési elv: Kiválaszt, Termék neve, Ár. Lépcsőlap, kerítésléc, homloklap, kapaszkodó és minden, amire csak építkezés, barkácsolás során szüksége lehet!


Tekintse meg kínálatunkat! Hagyományos és szeglemezes tetőszerkezetek faház rendszerek tervezése és kivitelezése.

Cégünk fő profilja a fából készült csomagolóanyagok gyártása, eladása, illetve faházak, fabódék rendezvényeken történő bérbeadása! Big Foot teraszburkolat talp fekete. Lambéria B-osztály. Látogasson el bemutatótermünkbe és tekintse meg padló- és teraszburkolataink, ajtóink és dekoratív lapjaink széles kínálatát.


Szekértő kollégáink várják kérdéseit ! Az áruházban látható raktárkészlet nem minden esetben egyezik meg a valós raktárkészlettel! Fő profilunk a fenyőanyagok, fűrészáru, faanyagvédőszerek és kiegészítők kis- és nagykereskedelme. Cégünk a faanyagról és a faanyagvédelemről is minőségi bizonyítványt . Szeged keresésre adott találatai.


Gépjárművek értékesítése. Visszanyert aszfalt értékesítése. Egyéb vagyontárgyak értékesítése. Gerenda -palló, – m, 74. Faanyagok értékesítése.


Bramac léc 3x5cm, – m, 135. Pala léc, – m, 190.

Zsalu anyag, – m, 62. Tető faanyag , zsindely, cserép egy helyen, otthonról a Türgyei fatelep webáruházából. Már több mint két évtizedes tapasztalatot szereztünk a fatelep napi feladatainak ellátásában: fűrészáru forgalmazásában, a faanyagok kezelésében, védelmében , méretre vágásában, valamint gyalulásában. Az általunk üzemeltett fatelep . További információk a Cylex adatlapon .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések