Alkonykapcsoló időzítővel

Névleges feszültség, 230V. Technikai adatok: □ Feszültség: 230VAC 50Hz. Kapcsolási teljesítmény: max. Fényérzékelő állíthatósága: – 3LUX.


Időkapcsoló állíthatósága: perc,és óra között. Ki,-bekapcsoló,jelzőfénnyel(LED). Késleltetett Ki, bekapcsolás(mp). Védettség: IPÜzemi hőmérséklet: -20. Beállítható fényérzékenység: 3. TWS10-A alkonykapcsoló programozható időzítővel , és állítható érzékenységgel.


Mozgásérzékelő alkony-kapcsoló a legjobb ár-érték arány. Mennyiség: Kosárba rakom. Időzítő alkonykapcsolóval. Ne tegye ki a terméket szélsőséges hőmérséklet, erős rezgések behatásának, vagy erős mechanikai igénybevételnek. Alkonykapcsoló Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


Ha feltételezhető, hogy a készüléket már nem lehet biztonságosan használni, akkor helyezze üzemen kívül, . Ft - Országos kiszállítás, alacsony díjak! Garancia minden termékre! Minden alkonykapcsoló jellegzetessége, hogy az első feszültségre való kapcsolás után egy be- és kikapcsolásból álló öntesztet végeznek. W, renkforce - Háztartási elektronika - Ár: 12. A normál, üzemszerű működés az önteszt után s – min időkésleltetés után indul.


Napfelkelte és naplemente kapcsolás. Ezen kívül az időzítő funkcióval korlátozható az . Az alkonykapcsoló beállítható. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó alkonykapcsoló kategóriába tartozó termékek árait!


Ha a fényérzékelő által érzékelt fényintenzitás a beállított érték alá süllye az alkonykapcsoló bekapcsol, ha a beállított érték fölé emelkedik, kikapcsol. Az ALK -IN rendelkezik egy időzítővel is, mely a bekapcsolást követően a megvilágítástól függetlenül a beállított idő után kikapcsol. Az időzítő kikapcsolása esetén . Quattro-Lux Világítástechnikai Stúdió Kft.


Az ALK-IN rendelkezik egy időzítővel is, mely a bekapcsolást követően a megvilágítástól függetlenül adott idő után kikapcsol. Ha az időzítőt kikapcsolja ( végállás) akkor . Hasonló termékek kedvező áron. FÖLDELT LENGŐ DUGÓ, FEHÉR .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések