Volvo v60 méretek

Specifications_Key Roof Weight. Hengerűrtartalom (cm ). Környezetvédelmi besorolás. Méret valamint súly adata Volvo V60.


Az AutoKotuA oldalán megtalálja az gyári súly és méret adatokat, valamint megtudja gépkocsija méreteit.

Apa büntető jobb lába - Nem önti le kromofággal a szomszé nem gyűlölnek a közlekedőtársak, boldog benne a csalá sikeresen átvertünk mindenkit, hehehe. Egyértelműen a formát helyezte a funkció elé a Volvo az S60-as kombi változatának kifejlesztésekor. Szinte nem is foglalkoztak a méretekkel , csak a szépség számított. Az eredmény egy kétség kívül attraktív, jó minőségű és biztonságos autó lett.


Nincs más hátra, most már a régi, megrögözött Volvo - rajongóknak is be kell . Egy Volvo mellett sokaknak az a döntő érv, hogy nem Audi, nem BMW, sem pedig Mercedes-Benz, így mentes a német prémiummárkákhoz kötődő előítéletektől. Ez azonban kevés, mert az A a 3-as és a C-osztály remek autó.

Mit tud szembeállítani velük a Volvo középkategóriás kombija? Kombi, de alig van csomagtartója. Sportos, de halálosan nyugalmas. Olyan autó, amelyet prémiumnak szántak, spórolásból mégis kis dízelt tettek bele. Középkategóriás, de alig tud többet egy kompaktnál.


Azt hitték, bedőlünk neki? A Volvo VDrive nem tökéletes, de annál meggyőzőbb autó. Adatok a más Volvo modellekről és a más márkák modelleiről hasonló hosszúsággal, szélességgel, magassággal. Az amúgy sallangmentes, hangulatos utastérben kissé túlzónak hat a sok kemény műanyag használata, cserébe viszont legalább a beltéri elemek tartósak.


VOLVO Vgyári gumi méretek , váltóméretek, nyári gumi, téli gumi - Találja meg néhány kattintással az autójára felszerelhető AKCIÓS gumiabroncsokat! Utóbbiak sorából, meg persze a hagyományos középkategóriás kombik sorából is kiemelkedik futóműemelése miatt a V60-nal szinte koppra azonos karosszéria, ám így sem magas. Egyterűből, szabadidő-autóból átülve épp a nem fájóan alacsony méret. Természetesen hátul is egyedi a . Mindegy, hogy Dvagy Dfelirattal, a Volvo kétliteres, 1lóerős dízele jó partner, még ha az ügyesen kapcsoló automatával mai szemmel kissé iszákos is.


A csupán mérsékelt trakciót biztosító elsőkerékhajtással viszont még érte sem választanánk a családbarát méretekkel megáldott XC60-at – ha már . Tesztre fogtuk a Volvo VCross Country modellt, állandó összkerékhajtással.

LEGO Toyota Land Cruiser: méretarányos , és minden alkatrésze működik. Tudvalévő, hogy a Volvo VCross Country két különféle hajtáslánccal érhető el – az elsőkerekes verzióba értelemszerűen a gyengébb, . Maximális forgatónyomaték, 4Nm. KO:5x1KF:6ET:50.


VOLVO Típus, Gyártási év, Kivitel, VOLVO gumi méretek , VOLVO alufelni méretek , ALCAR kód.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések