Utánfutó kölcsönzés obi

Nagyméretű termékeket vásárol? Semmi gond - vigye haza utánfutóval! Az OBI legtöbb áruházában órás időtartamra ingyenesen és kaució nélkül kölcsönözhet utánfutót.


Pénz-visszafizetési garancia. Kevesebb megjelenítése Összes szolgáltatás . Az áruházi vásárlás esetén az utánfutó órára díjmentesen kölcsönözhető 20. Ft letéti díj megfizetése mellett. A díjmentes kölcsönzés feltételei: - a vásárló személyautóval nem elszállítható mennyiségű árut vásárolt az áruházban - a vásárló az utánfutót csak az áruházban vásárolt áru elszállítására használhatja, . Utánfutó bérlés, kölcsönzés.


Ft, külföldi utazás esetén 30. Ft időtartamtól függően. Azonban amennyiben előzetesen telefonon . A nagyobb eszközök és gépek szállításához a BAUHAUS gépkölcsönző szolgáltatás személygépkocsi- utánfutót bocsát rendelkezésére maximum órás.


Szakáruházainkban az alábbi felhasználási területekre talál profi gépeket: Kölcsönzés. A kölcsönözhető gépek választékát a pdf-ben letölthető katalógusban találja. OBI Barkácsáruház Soroksári út. Budapest, Soroksári út 33.


Féknélküli utánfutó - Fékes, egytengelyes és kéttengelyes utánfutó. Autó- és motorszállító - Csónak - Csónakszállító - Lószállító Quad szállító - Jet-sky szállító - kenuszállító. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked!


Cégünk az utánfutók és gépek kölcsönzése mellett azok javításával, gyártásával, és tartós bérbe adásával is foglalkozik. Részletek a honlapunkon! Superbrands kitüntetés. BricoStore kártya (Credigen Bank). A szegedi új OBI áruház több tízezerféle terméket felölelő, a város és a régió igényeinek figyelembevételével véglegesített választékkal, és felkészült, fős.


A gyöngyösi OBI áruház több tízezerféle terméket felölelő, a város és a régió igényeinek figyelembevételével véglegesített választékot kínál a látogatóknak. Mielőtt elindul bevásárolni, azért jó tudni az extra szolgáltatásokról, ilyen például a lapszabászat, párkányszabászat, a gravírozás, de utánfutót , vagy szerszámokat is lehet kölcsönözni , ha saját kezűleg szeretné végezni a lakásfelújítást, de nem akar beruházni a szerszámok megvásárlásába is. Gép bérlés és szerszám bérlés.


KELLEMES KARÁCSÓNYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDÓG ÚJ ÉVET KIVÁN A. Vásároljon online kedvező áron házhoz. Ketreces utánfutó Azonositó: 850.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések