Penészölő házilag

Ha nem akarsz bolti vegyszereket bevetni a penész ellen, adunk. Számtalan termék kapható a boltokban penész ellen, azonban házilag elkészített csodaszerrel is leszámolhatsz vele. Penészölő szer házilag. Bár az utólagos kezelés is hatékony, a legjobb az lenne, ha a megelőzésre is nagy hangsúlyt helyeznél.


A leghatékonyabb módszer penész ellen - A legtisztább otthonban is felütheti a fejét a penész, ha a körülmények megfelelőek számára. Számolj le vele a következő módszerekkel! Természetes penészölő szerek.


Teafaolaj Ez a természetes illóolaj évezredek óta ismert gombaölő (és antibakteriális, antivirális) hatásáról az ausztrál bennszülöttek körében, ők általános fertőtlenítő- és sebgyógyítószerként használják. Többféle összetételű termék kapható, az apróbetűs címkét muszáj . Az első gondolat természetesen, hogy menjünk el egy drogériába és vegyünk penészölő szert. Válogatni van miből: jó megoldás lehet a Mold Stop nevű penészeltávolító, a Well Done penészirtó, a Pattex penészölője, mely egyben fertőtlenít is és sokoldalú, mert többféle felületre is alkalmas. A penész sajnos a legnagyobb odafigyelés ellenére is felbukkanhat otthonunkban.


Lássuk, mivel védekezhetünk ellene a legegyszerűbb, és egyben leghatásosabb. Sokan félnek a boltban kapható mesterséges penészölő szerektől, amelyek gyakran károsak az ember egészségére. Van, aki allergiás is a gombaölő kémiai anyagokra, vagy csak zavarja a rossz szag. Ilyen szert azonban te is készíthetsz házilag , csupán összetevőből áll, és semmilyen mellékhatása . Mondanátok nekem valami házi penészölő szert?


Házilag , viszonylag természetes módszerekkel, hatékonyan hogyan lehet penészt eltüntetni? A fent említett penészölő és fertőtlenítő hatásának hála a fogkefék és fogmosópoharak fertőtlenítésére is alkalmas az ecet, mellyel csak öblítsük át a megtisztítandó tárgyakat. Kávéfőző, vízforraló, vasaló. Aztán eszembe jutott, hogy a penészölő lötyinek hipó szaga volt, így fogtam a tömény hipót és rákentem a falra ahol penészes volt. Figyelem folyamatosan a falat, mert ilyenkor télen, fűtés szezonban, mindig jobban penészesedik nálunk a fal mint nyáron melegben.


Olyan penészölő és penészgátló (gombaölőt, fungicidet tartalmazó) szereket kell vásárolni, ami valóban erre való, részletes leírást tartalmaznak, amit természetesen elolvasol és aztán követed is. Jó, ha valaki olyan ajánlja a terméket, aki 2-évvel ezelőtt használta és azóta sincs penész a lakásában. Ezután könnyedén bevethetjük a szódabikarbónát a penész ellen és véglegesen meg is szabadulhatunk tőle. A szódabikarbóna további előnye, hogy nem minősül olyan vegyszernek, mint a piacon kapható penészölő szerek, penész gátló festékek. Hiszen, ezek olyan betegségek okozói lehetnek, mint az allergiás eredetű . Az ózonos penészölő eljárás során a fertőtlenítés nagyteljesítményű ipari ózongenerátor segítségével történik.


A penészes helyiséget nagy koncentrációjú ózon gáz tölti ki, amely jóval erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Az ózon elpusztítja még a levegőben lévő spórákat is, vegyszer felhasználása nélkül. Ezek a festékek be vannak vizsgálva, és alacsony VOC-tartalmuk révén nincsenek hatással az emberi szervezetre. Sokan a mészfestéket javasolják megoldásnak, de az csak abban az esetben jelent jó megoldást, ha minden évben történik egy tisztasági festés.


Ha csak 3-évente, akkor egy penészölő szert tartalmazó . Ausztrál teafa illóolaj: széles spektrumú gombaölőszer, az orvoslásban is használják. Ha számodra túl erősnek bizonyul az illata, válassz inkább a többi javasolt szer közül. Nem olcsó, de kis mennyiségben is hatásos. Az ezt megelőző penészölő lemosáshoz használható megoldások közül választhatunk klórmentes és klóros változatú szereket. A klórtartalmú GEIGER STOP penész-, moha-, és algaölő folyadék használatát követően pár perc elteltével már szemmel jól láthatóan kifehérednek a penészes helyek.


Számtalan eredménytelen módszer után egy nanotechnológiás fejlesztésnek köszönhetően végre házilag is száműzhető a penész a falról. Vannak, akik házilagos megoldásban gondolkoznak, ezért különféle penészölő vegyszerekkel permetezik tele a falakat, vagy mérgező anyagokkal mossák át a penészes falakat. Használata egyszerű: 1.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések