Némakacsa árak

Szabolcs-Szatmár-Bereg, Újfehértó. Hajdú-Bihar, Hajdúdorog. Néma kacsa és gyönygyik eladók, 1. Tenyésztojás, keltetőtojás , 1. Némakacsa gácsérok eladók, 1. Borsod-Abaúj- Zemplén, Tiszalúc.

Győr-Moson-Sopron, Kimle. Barna néma kacsa Kedvező Áron! Hortobágyi fehér kacsa. Bács-Kiskun, Kiskunmajsa.


Magyar sárga kettőshasznú - Erdélyi kopasznyakú - Maláj harcos (viador ) - Gyöngytyúk (több színben) - Bráma - Orpington- Pézsmaréce ( némakacsa )- Liba. Nekem laikusként formára jobban hasonlít inkább egy tőkés récére, mint a némákra. A sávozott tollai, amik elkezdtek nőni, inkább feketének tűnnek, mint barnának.


Ha az egyik ősnek sávozottnak kell lenni, akkor elméletben nem lehet egy sávozott néma és egy tőkés réce keresztezése?

Napos és előnevelt némakacsa eladó. Az oldal a néma kacsákról szól. Bármit szeretne tudni, itt megtalálja! Ha nem találja, kérdezzen bátran!


Olcsó eladó új és használt néma kacsa. Eladó Néma Kacsa Rendelhető, kapható Sárga magyar kapirgálos paraszt csibe napos:200ft Élőnevelt 300ft-től Erdélyi kopasznyakú, ill búbos csibe:220ft. Többféle olcsó, használt néma kacsa eladó. Mennyi a néma kacsa ára használtan? Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni.


Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit . A vadon élő pézsmarécék eredetileg fekete színűek, és csak nagy ritkán bukkan fel tollazatukban egy-egy fehér toll. Hasukon irizál a tollazat. A pézsmakacsák fején jellegzetes, vöröses színű, húsos kinövések láthatóak, arcuk pedig csupasz. A 3–kilogrammos testtömegű gácsérok jóval nagyobbak a . Hozzászólások száma: 7. Ezt a témát Maróti Éva indította éve. Tele van az udvar, kert, meg minden néma kacsával.


Próbáltam megszámolni őket, közel 1db.

Az etetésük a létünket veszélyezteti,. Animals Kecskemét, Eladó néma kacsa több méretben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések