Mbcu 5x2 5

MBCU 5XKÁBEL - KÁBEL - VEZETÉK NYM-J - friss árlistához kattintson. Villanyszerelési anyagok azonnal raktárról a Haluxvill Kft. Hasonlítsa össze az árakat!


NYM-J, 5x, RE, 1 1x7 1, 304 . Olcsó ár, INGYENES házhozszállítás, szakértőktől! Termék kód: V MBCU 5x 2.

Ipari jellegű és lakóépületek villanyszereléséhez, száraz, nyirkos és nedves helyiségekben falra szerelten, vakolat alá, . PVC köpenyes vezeték rögzített elhelyezésre. Mbcu szürke rézkábel 100m, 1. MBCu 5x(NYM-J) tömör réz , Tömör rézvezető, PVC érszigetelés és köpeny. A vezető szigetelése és a külső köpeny között PVC övréteg található.


Az erek színezéssel jelöltek. Felhasználható bel- és kültéren, a szabadban, falba és betonba építve, száraz és. Vezetőerek száma: eres.

Keresztmetszet: mm2. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 3Ft - mbcu kábel nagyker áron. Bolti ár: 4Ft (ÁFA-val). Kábel, csatlakozó boltok, képek.


Olcsó MBCU 5x kábel (5méteres kiszerelés) audio, video kábel leírások, vélemények. Vásárlói vélemények: Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


Részletekért kattintson ide! Mennyiség: Kosárba tesz. MBcu 5xtömör rézvezeték, Tömör rézvezető, PVC érszigetelés és köpeny. Külső átmérő (mm), Ér felépítés (mm), Táj. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát , oldalunk cookie-kat használ.


A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani. Az ár folyóméterre értendő. Minimális rendelési mennyiség egy csomag. Egy csomag tartalma 1folyóméter. Merev MBCu többeres vezetékek kategória.


Kívánságlistára teszem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések