Legrand katalógus

Tárolt változat Oldal lefordítása Digital Edition. Kérjük keresse az e- katalógus -t a honlapon, ill. Szakmai Vevőszolgálattal.


Bővebb információkért, kérjük látogasson el honlapunkra ill. Dugalj és konnektor minőségi, elérhető áron.

Színes villanykapcsoló, színes villanykapcsolók, dugalj, konnektor, váltókapcsoló igen kedvező árakon. A kapcsoló is a dekoráció része! A Céliane kapcsolócsalád széles szín- és anyagválasztéka valódi szabadságot nyújt: tökéletes kiegészítője minden enteriőrnek. Hagyja szárnyalni a képzeletét: valódi fa, fém és üveg keretek, változatos színek.


Legyen az Ön otthona valóban egyedi! Fényerőszabályzók, mozgásérzékelős kapcsolók és hőmér- séklet szabályzók segítségével csökkentheti villamos-energia fogyasztását és hatékonyan kifejezheti környezet tudatosságát. Kifinomult vonalai elcsábítják a felhasználót, valamint könnyedséggel és modernitással ruházza fel a terméket.


Valódi eltérést jelent a klasszikus formáktól.

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Fém süllyesztôperemmel. Csavaros és körmös rögzítési lehetôséggel. A terméket billentyű nélkül szállítjuk.


Az elektronikus elôtétű fényforrások . Legrand szerelvények - Legrand Zrt. Catalogue 20Power_CHFR. HU Vásárlói katalogus webáruház. SZERELVÉNYEK, KATALÓGUS. Diszkréten elegáns stílus.


Valena keret fehér 4-es vizszintes. A fehér és elefántcsont szín kiemeli lakberendezési tárgyaink szépségét, s ily. Allows control of a lighting device as soon as the movement is detected.


W for ELV halogen lamps,. VA for fluorescent tubes and compact fluorescent lamps. A teljes katalógus letölthető lent. Csomagolási egység: db.

Szállítási idő: CSAK RENDELÉSRE 3-4nap. Ahogy Önnek praktikusabb! További funkciók: - reteszelt csatlakozóaljzatok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések