Kék szőnyeg

Forgalmazza a( z) Art Nouveau. Modern stílusú szőnyegeinket csodálatos mintavilág és a színek harmóniája jellemzi. Szőnyeg - méret szerint. C9C5CTárolt változat Szűrő.


Paisley Home - prémium minőség, legjobb árak, rövid szállítási idő. A kék és sárga keverékéből létrejött árnyalat a hideg és a meleg színek határán helyezkedik el az.

Sárgásabb árnyalataival melegítő, míg a kékesebbekkel hűsítő hatást érhetünk el. Kék : A kék az alapszínek közé tartozik: a természetben megcsodálhatjuk az. Berber Shaggy Illusia - Kék szõnyeg 200x3Modern Szõnyeg.


Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz ( pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. Lányoknak, fiúknak – Disney szőnyeg - Gyerekszőnyeg. Vidám színű kis-lány gyerekszőnyeg és fiú gyerekszőnyegek széles választéka.


Minőségi olcsó szőnyegek , melyben a Disney szőnyeg mintásak is megtalálhatók.

Denisz Kék Shaggy szőnyeg. Egy szép szőnyeg egy valódi műremek! A színek, a minta, a nagyság - egy megfelelően kiválasztott szőnyeg kellemes hangulatot áraszt és kényelmet biztosít. Különböző méretű szőnyegek , futószőnyegek és shaggy szőnyegek közül választhat. Vásároljon online: JYSK.


Különleges kék színű Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Kellemes légkör a gyerekszobában is! A puha gyerekszőnyeg igényes tűzéssel készült és jó strapabíró is egyben.


Padlófűtéses helyiségekben is használható. Impozáns, gyönyörű Sabine Nyírt Kék szőnyeg x 1cm-es méretben, amellyel harmóniát vihetsz otthonodba! Dombor mintás vastag szőnyeg, melyen egy álom közlekedni! Szállítás, Standard szállítás. Designer, Bolia Design Team.


IC family (general), LOOP. Származási ország, India. A Zuiver MARVEL szőnyeg a perzsa szőnyegek mintázatát idézi, igazi vintage stílus, mely tökéletes kiegészítője lehet a modern lakásnak. Nagyon puha tapintású, rojtokkal a végén.


Három színben rendelhető, mindegyik két méretben elérhető.

The text will be visible only on product pages with the same product attribute as the data-tag. Other content not within html p will be . TXT BEBKBárányos - Kék szőnyeg. Kézi tűzésű, magas minőségű szőnyeg. Megosztáshoz kattintson ide!


Ez a termék van raktáron! Ingyenes hirdetések a Jófogás. AMIGO 3KÉK SZŐNYEG a GYEREK SZŐNYEGEK kategóriában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések