Horganyzott hullámlemez árak

Horganyzott lemez több féle vastagságban:mm, mm , mm , 1mm, 5mm, mm. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy HORGANYZOTT lemezeinket csak mm-s vastagságban tudjuk gyártani! Magyar trapézlemez méretre gyártva és készletről, közvetlenül a gyártótól. Trapézlemezek kedvező áron, színes és horganyzott kivitelben is.


Elérhető trapézlemez árak , első osztályú minőség, nagy színválaszték.

Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Kedvező szállítási árakat biztosítunk az egész ország . Cserepeslemez , trapézlemez , szendvicspanel értékesítése 10. Kép Új, horganyzott lemez szendvicspanel lemezprofil trapézlemez trapéz.


Kínál Horganyzott trapézlemez verhetetlen áron: Általunk gyártott profilok! Lemezeink horganyzott és festett, illetve natúr horganyzott alapanyagból készülnek.

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. Telephelyünket megtalálják: Győr . Megnevezés, Kép, Minõség, Bruttó ár , Készlet, Váltószám, Rendelés. Vásároljon közvetlenül a gyártótól: trapézlemez, szendvicspanel, cserepeslemez, tekercslemez, táblalemez, konténer, Z és C szelemen, acélszerkezet, íves csarnok építés. Webáruházunkban megtekintheti és megrendelheti az általunk gyártott lemezeket , valamint a szükséges kiegészítőket is.


A megrendelt termékeket az ország pontján . Szendvicspanel Oldalfal I. Kérje egyedi ajánlatunkat! Budapesten Betolemez Kft. Termék, Szín, Nettó ár , Bruttó ár. Az ettől eltérő méretenkénti egységárakat külön jelöljük. A 1-as méret lemezvastagsága : mm.


KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun. Elkezdtük szinuszhullámos cserepeslemez forgalmazását, egyedi méretre gyártását.

Thorganyzott trapézlemez. A csarnoképítés legsokoldalúbban felhasználható eleme. Felhasználási lehetőségei változatosak. A könnyűszerkezetes építkezés alapeleme a trapézlemez , ami egy rendkívül ellenálló, bevonattal ellátott horganyzott festett acéllemez. Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. GYÁRTÓMŰVI GARANCIÁVAL! Kerítések és kapuk borítására.


STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás . A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően a trapézlemezek I. Legolcsóbban a gyártótól! Anti-kondenzált trapézlemezek. Festett , horganyzott hasítékok és tekercsek. Bevilágítók, polikarbonátok.


Készletről mm lemez mm áron, továbbá II.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések