Farostlemez

Falemezek és furnérok › farostlemez MDF lap HDF lap Tárolt változat HDF lap - laminált farostlemez kategória. Felhasználási terület: bútorgyártás, hátfal. Termék előnyei: színazonos a laminált lappal, könnyű.


Választék:Bruttó ár: szabható. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Kifutó termék, csak a készlet erejéig kapható.

A készletek áruházanként eltérőek lehetnek. A natúr farostlemez faalapú lemez, leginkább a bútorlapszabászatokban a bútor gyártásban használják, de fellelhető a járműgyártás, festészet és a csomagolási ipar területén is. Színlapjuk teljesen sima, hátoldaluk viszont szitalenyomatú.


Farostlemezzel a költségesebb rétegelt lemezek helyettesíthetők! A felületet kezelhetik akár laminálással, lakkal, fóliával és egyéb megoldásokkal is. Natúr állapotában a felső oldal sima, míg a hátsó oldalán szita lenyomatos, a színe . Típus: Nedves eljárással készült: egyik oldala sima, másik oldalon szita lenyomatos.


Vastagság: - - mm.

Az aktuális árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Bővebb tájékoztatásért kattintson ide. Az áruházban szereplő képek tájékoztató jellegűek!


Lapszabászat folyamán precízebben vágható, mint a faforgácslap, rendkívül pontos élek kialakítására alkalmas. A perforált farostlemez előnye, hogy megfelelő felületkezeléssel szinte bármely helyiségben felhasználható. Lehet belőle szekrényajtó – nyíló vagy toló változatban, fel lehet használni fűtőtestek eltakarására, amelyek így már illeszkedni tudnak egy szépen berendezett szoba enteriőrjéhez, de álmennyezetként és . Bútor lapszabászat, bútorkészítés, asztalos munkák, konyhabútor és egyéb beépített bútorok.


A falemezek népes családjába tartoznak a farostlemezek , melyek tovább csoportosíthatók a műszaki . A száraz eljárás elektromos . Online Rejtvénylexikon Logó. A tantárgy felépítése I. Hazai farostlemezgyártás – MOFA. A(z) FAROSTLEMEZ (FŐNÉV) szót eddig 1alkalommal tekintették meg.


A(z) farostlemez szó szinonímái: réteg, lap, tábla. A farostlemez -gyártás helye.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések