Befúvásos hőszigetelés

Ismerje meg a cellulóz szigetelést és szigetelje otthonát ezzel a módszerrel, akár utólag is! Ez a hőszigetelés a hideg és a meleg ellen is szigetel! Tárolt változat Hasonló Tetőszigeteléshez, valamint födémszigeteléshez, falszigeteléshez és aljzatszigeteléshez használható nagy hőtároló képességű, cellulóz szigetelőanyag.


A 90-es évektől a külső homlokzati falak hőszigetelése a különböző homlokzati hőszigetelő rendszerek elterjedésével sok . Hozzávetőlegesen -kal hatékonyabb, mint a kőzetekből készült versenytársai. Drasztikusan csökkenti a hűtés és fűtés költségeit, képes átengedni, vagy felvenni és leadni a levegő páratartalmát. A dupla fallal készült szerkezeteknél nehéz a táblákban vagy tekercsekben árult szigetelőanyagok használata, itt a befúvásos szigetelés lehet a megoldás. A befúvott szigetelések anyagai széles skálán mozognak, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai.


Mindben közös azonban, hogy bontás nélkül, . Cellulóz befújt szigetelés. Felhasználási területek. Miért jobb mint a többi szigetelőanyag? Gyakran ismételt kérdések. A cellulóz hőszigetelés rendkívül költséghatékony megoldás mely az alacsony ára mellett . A cellulózszigetelés rendkívül jó védelmet nyújt télen a hideg, nyáron pedig a meleg ellen.


A papírt a darálást követően pelyhekké alakítják, majd a tűz, a penész és a rágcsálók elleni védelem érdekében bórt és foszfátot kevernek hozzá. Hőszigetelő képessége kiváló, a hőátbocsátási tényező (U) tetőszigetelésnél. Továbbá a befújásos technológiával lehetőség nyílik a födém résmentes hőszigetelésére, mely biztosítja a felfelé áramló meleg megtartását, így rendkívül költséghatékonyan és kiváló minőségben végezhető a hőszigetelés és a szigetelés nagyságrenddel gyorsabban elkészül, mint a hagyományos technológiával valamint . Isocell cellulóz hőszigetelés készítése tetőtérben, tetősíkban. Nem elégedett háza szigetelésével? Kérje utólagos szigetelési munkálatainkat!


Magyarországon elsőként kínálunk egy kézből nagykereskedői szinten cellulózszigetelést és az ehhez szükséges szigetelés befújó gépet. Várjuk kivitelezők vagy tetőszigeteléssel foglalkozók cégek jelentkezését, anyagunk forgalmazására illetve beépítésére. Befújógép forgalmazás). Mivel gyorsabban és ülepedés mentesen megoldható vele a szigetelés a nyílt diffúziós szerkezeteknél, ezért az egész világon terjedni kezdett a technologia. Ma már Észak-Amerikában a házak nagy részét kizárólag ezzel a. Megfelelő szigetelés , cellulózszigetelés, a kellemes belső klíma, és az épületüzemeltetés során felhasznált energia gazdaságosabb kihasználása érdekében.


Az apró darabokból álló hőszigetelőanyagot kézi terítéssel vagy gépi, sűrített levegős befúvással lehet bedolgozni: így az anyag a vázoszlopok, gerendák közötti szabálytalan vagy kis méretű hézagokat, réseket is kitölti. A legegyszerűbb, ha a megvásárolt ISOCELL szigetelést kézzel ömlesztük a helyére. Természetesen ez a módszer csak vízszintes felületek esetén alkalmazható, falak és tetőszerkezet szigetelésé ezzel a módszerrel rendkívül körülményes. A falak és tető cellulóz szigetelését befúvásos technikával lehet a leggyorsabban . A cellulóz anyagából- és a befúvásos technológiából adódóan felmerül az a probléma is, hogy a táblás hőszigetelő anyagokkal szemben a cellulóznak kell egy tartófal is.


Míg a polisztirol ragasztóval és dübellel felrögzíthető, addig a cellulóznak saját falat kell építeni. Ezért homlokzati szigeteléshez kevéssé ajánlott. A cellulóz szigetelőanyag egy modern és környezetbarát eljárással, válogatott újságpapírból előállított természetes szigetelés.


Gyártása során az újrahasznosított, szétfonalazott papírhoz foszvátot és bórt kevernek, amelytől ellenállóvá válik a tűz a penész és rágcsálókkal szemben. Sokrétű felhasználhatóságát a befúvásos. A hideg elleni védekezés már a tervezésnél és a ház szerkezetének kiválasztásá - nál elkezdôdik. A kivitelezésnél ügyelni kell arra, hogy a szigetelés mindig résmentesen kerüljön beépítésre.


Minden szigetelés csak any- nyira jó, mint amennyire a leg- gyengébb pontján. Az Isocell rendszer befújásos technikája lehetôvé . Két fajta megoldást ismerek. Az első az üveggyapot vagy közetgyapot paplanszerűen leteríted szorosan egymás mellé ,itt választhatsz 5-centist.


A másik a most legkorszerűbb befúvásos módszerrel, tűzálló papirgranulátumokat fújnak be . Mivel a meleg levegő fölfelé száll, a rosszul szigetelt tetőn át sok meleg szökik el a házból. Táblás hőszigeteléssel a tetőtér utólagos hőszigeteléséhez vagy kívülről kell lebontani a tetőt, majd a hőszigetelés után visszatenni a héjazatot, vagy belülről kell megbontani akkor viszont a belső burkolatot kell .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések