Álmennyezet tartószerkezet

Ebbe a termékkategóriába helyeztük a legálltalánosabban használt álmennyezeti tartószerkezeteket. A tartószerkezetek leírásának részleteiben ahol csak lehet geometriai paramétereket is megadunk;. Ezektől a paraméterektől függ, hogy az illető szerkezettel, a hagyományos kazettás megjelenéstől, eltérő megjelenést . Kazettás tartószerkezetek ára.


COGI tartószerkezet álmennyezethez ár.

USG látszóbordás 24mm-es 15mm-es szerkezetek árlista, Rejtettbordás fémszerkezet. Ahogyan minden terméknél, úgy az Armstrong a tartószerkezeti termékek gyártásánál és forgalmazásánál is fokozott figyelmet fordít a környezet megóvására. Az Armstrong tartószerkezetei akár újrahasznosított anyagot tartalmaznak. A csomagolóanyagok 1-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. Ezt a webáruházat viszonteladó partnereink számára hoztuk létre, ide csak az arra jogosult felhasználók léphetnek be.


Ha Ön Végfelhasználó, akkor kattintson a Végfelhasználó gombra, és átirányítjuk az Ön számára fenntartott webáruházba. Ha Ön regisztrált viszonteladó, akkor a .

Acéllemez profilok A szerelt szerkezetek tartószerkezetei a leggyakrabban acéllemezből készülnek. Az acél tartószerkezeti elemek előnye a fa tartószerkezettel szemben az egyenletesség, síktartás, továbbá a jobb hang- és tűzgátlási tulajdonságok. A profilokat korrózióvédelemmel (rozsdásodás ellen) látják el, ami vékony . Direktfüggesztővel szerelt gipszkarton álmennyezet szerelési útmutatója.


Az olyan álmennyezet, amelynél az álmennyezet tartószerkezetét jelentő CD profilokat a direktfüggesztőkhöz csavarozzuk, melyek közvetlenül a mennyezetre vannak szerelve, direktfüggesztővel szerelt álmennyezetnek nevezzük. Eurocoustic Tonga Eurocolors - a színek világa. Az ebből épülő álmennyezetek különlegessége elsősorban a választható szín és a nagy méretválaszték. Az álmennyezet teherhordó elemeit tilos műanyag beütő dűbelekkel rögzíteni!


Betonfödém esetén a függesztő huzalokat acél dűbelekke rögzítjük, fa tartószerkezetek esetén (pl. tartók és gerendák) a szerkezet oldalába lapos fejű TN csavarokat csavarozunk. Az OWA konstrukció egy sokoldalú tartószerkezeti rendszer neve, minden álmennyezeti rendszer számára, szerkezeti elemekkel minden beépítési szituációban. Például hosszan feszített tartószerkezet olyan esetekben, amikor normál függesztésre nincs lehetőség.


Színes profilok behelyezése különleges hatások. De megtaláljuk a palettáján a fém, a fa és a nem éghető anyagú, illetve a kifejezetten akusztikai célú álmennyezeti rendszereket is. Termékei között olyan különlegességeket is találunk, mint . Kiegészítő elemek (12).

Látszóbordás T-profilok (3). Csempére, járólapra, greslapra vagy netán padlólapra is szüksége lenne? Látogasson el csempe- greslap. Burkolatok és dekorcsíkok széles . Jóval bolti ár alatt, eladó építkezésből maradt, vadi újak, álmennyezet tartószerkezet : Kereszt tartó.


ESZTÉTIKA: Feltételezzük, hogy az álmennyezet legfontosabb és elsődleges feladata a helység látványának formálása. Ezért készül a lapok felszíne magas esztétikai minőségű festéssel. A CD szerkezeti profil mint a legnépszerűbb szerkezeti elem használható főként álmennyezeti tartószerkezet kereteként, előtétfalnál, mely esetben . A direktfüggesztővel szerelt álmennyezet olyan álmennyezet, amelynél az álmennyezet tartószerkezetét jelentő CD-profilokat a közvetlenül a mennyezetre szerelt direktfüggesztőkhöz csavarozzuk. Csak akkor fogjon hozzá az álmennyezet elkészítésének, ha a felfogatásához szükséges tartószerkezet és a felcsavarozott OSB vagy gipszkarton lapok súlyát a mennyezet stabilan meg fogja bírni tartani. Kockáztatni nem érdemes.


Ha gyenge szerkezetű a mennyezet , akkor ne is kezdjen hozzá az . TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT. Aosztályú, Tartószerkezet összetevők . A terméktípus egyedi azonosító kódja: T 3.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések