Zuzott árak

Sóder ár , termőföld árak , kavics árlista, murva ár , homok árlista, komposzt ár , bazalt árak , andezit, zúzott kő árlista, szállítás ár , m köbméter. Kert és építési alapanyagok ára , árai , árlista. Termőföld szállítás ár , sóder szállítás ár , tőzeg szállítás ár , komposzt szállítás ár , murva szállítás ár , homok szállítás ár , kavics szállítás ár , zúzott kő szállítás ár. Kérjük rendeléskor ezt vegyék figyelembe.


Az árak bánya tisztaságú anyagokra vonatkoznak.

A fehér zúzott kő fehér, tört fehér néhol kristályos szerkezetű mészkő. Ez a frakció mm ( azaz portól) - mm szemcseméretű kődarabokat tartalmaz. Ezt a típust ajánljuk útalapba, kocsibejárók építéséhez.


Portartalma és a kövek formájának köszönhetően jól tömörödik. Makita DF331DSME fúró-csavarbehajtó (18V 0Ah). Leírás: Munkatartomány: - m. KosárbaListáhozÖsszehasonlításMegjegyzem.

FENNEL GeoDistlézeres távolságmérő. Zúzott kövek és makadám értékesítése. A zúzott köveket felhasználhatjuk a durva mélyedések kiegyenlítésére, mint vízelvezető alapréteg, beszórásra, mint dekoráció a kertekbe, járdák és tavak köré. Nagyobb mennyiség megrendelése esetén lehetőség van individuális árak megbeszélésére. MLESZTETT ÁRU - MURVA Por mentes 5-15mm.


Megrendeléshez kérjük írja fel a termék képe felett látható kódot! Felhasználható útépítésre, díszítésre. Előnye a murvával szemben, hogy keményebb nem fagy szét.


A mindenféle frakcióban kaphatók. ZÚZOTT KŐ 0-- ZÚZOTT KŐ 2-- ZÚZOTT KŐ 4-- ZÚZOTT KŐ 4-11 . Tétel megnevezés, Nettó ár , Bruttó ár , Kiszerelés. FEHÉR MÉSZKŐŐRLEMÉNY ( kg-os zsákos kiszerelésben). Pontos árakról és kiszállításról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál: farmtuzep.


Eladó a fotón látott különböző mérető zúzott kövek! Szürkés-kékes színű kő.

Cikkszám, Megnevezés, Telepi ár , Telepi akciós ár , Mértékegység. A katalógusban lévő árak tartalmazzák az ÁFA-t. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A termékkatalógusban feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhet a valódi . A zúzott kő felhasználási területe gyakorlatilag megegyezik a murváéval, csak ezeket a zúzalékfajtákat a nagyobb teherbírásuk miatt ott alkalmazzák ahol murva.


Kőzúzalékok feher_zuzalekko. Vissza ehhez: Tipegők . A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.


Foglalja le és vegye át!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések