Padlószőnyeg 3 méter széles

Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig. Akár év rendszergarancia, magas minőségű termékek. Széles szín- és mintaválaszték, , méter szélességben. Színes terek, mozgalmas enteriőrök esetében a megfelelő egyensúly főként nyugodt, letisztult elemekkel biztosítható.


Egyszínű típusainkkal ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, számos hangulattal, sokféle struktúrával, rövidebb és. Egy homogén felület is rendkívül izgalmassá tehető valamilyen mintázattal.

A mai lehetőségeknek csak az elme szabhat határt, legyen szó akár szabályos geometriai formákról, akár egyedileg megálmodott mintázatokról. Kényelmes és esztétikus! Padlószőnyeg felhasználás helye.


Vásároljon olcsón, kiváló minőségű padlószőnyeget alacsony áron! Növeld értékesítési esélyeidet! A padlószőnyeg az egyik legkedveltebb módja a helyiség burkolásának.


Ahogy Önnek praktikusabb! Elegáns, magas szálú padlószőnyeg , nagyon puha, többféle színben is kapható. Madras Filchátú síkszövött padlószőnyeg , Natúr hatású strapabíró könnyen tisztítható.

Nyomott mintás hurkolt padlószőnyeg , 4-m szélességben, két féle színben, filcháttal. Szegőlécek ragasztócsíkkal (m hosszúságban). A filc szőnyeg egy költséghatékony megoldás. Mert a ridegebb és hűvösebb érzetű padlóburkolatokkal ellentétben a padlószőnyeg melegebb, otthonosabb élményt kölcsönöz a helyiségnek, és a talpnak is kellemesebb. Széles kínálatunkból Ön is könnyen kiválaszthatja az igényeinek megfelelő vastagságú, színű, mintázatú típust.


Gyermek padlószőnyeg akció – Dizon. Lányoknak, fiúknak, óvodáknak is megtalálod a legszebb padlószőnyeget. Vidámság, kényelem magas komfort érzet! Szőnyeg , padlószőnyeg 3. Tartós minőség, változatos szőnyegminták- és árnyalatok, gazdag anyagválasztékban.


Milyen szélességben vásárolhatok padlószőnyeget ? Kereskedelmi forgalomba -4-5m széles padlószőnyeg tekercsek kerülnek. Bemutatótermünkben is ezeket találhatja meg. Ha toldani kell, akkor a . Charli kültéri Műfű szőnyeg 4m széles. Termékeink elsősorban közvetlen belga importból.


PVC termékeink közül kiemelkedő minőségű a magyar GRABO és a szlovén JUTEX PVC, 2- -m széles méretben. Laminált parkettáink a német KRONOTEX cégtől .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések