Nordic walking bot méret

Mekkora nordic walking botra van szükségem? A bot hosszúságának általában a testmagasság -kának kell lennie. A két érték között cm-ként változik a méret.


Ha a testmagasság a két érték (~ ~cm) közé esik, a közelebbi magasságot . Nordic walking bot kiválasztásának szempontjai.

Akkor nagyon fontos a személyre szabott, megfelelő nordic walking bot kiválasztása! Szeretné hogy valóban hatékony edzést jelentsen számodra? A német Nordic Walking Szövetség ajánlása szerint a méretet úgy érdemes kiszámítani, hogy a testmagasságot beszorzod 66-al.


Ilyet nem gyártanak, tehát szóba jöhet a 120-as és a 115-ös. Itt már nehezebb a különbségtétel, mert még bot és bot. Senki ne térjen el önfejűen a megadott mérettől! A legkisebb beszerezhető nordic walking bot 100cm, a leghosszabb 140cm.


Nálunk a még rövidebb gyerekbotokat is ki lehet próbálni.

Az optimális botméret a táblázatról leolvasható. Hegyek: A botokról alkotott képünk csak akkor lesz teljes, ha ejtünk néhány szót a hegyekről is. Ilyenkor el szoktam mondani a különböző botok ismérveit és a döntés mindig a vásárlóé! Szerintem előny, ha az ember a vásárlás előtt megpróbálkozik a nordic walkinggal.


Az oktatásokon kiválasztjuk a megfelelő botméretet - használat közben is kiderül, hogy melyik is a jó magasság az adott személynek. A túrabot vásárlása esetén az alábbi tényezőket kell figyelembe vennünk: súly, ár , az ütődés elnyelésének képessége, a bot törzsének kialakítása és a markolat típusa. Nagyon lágy hónál lecserélhetjük ezeket nagyobb méretű kosarakra is, ezáltal a nagyobb felületen tudunk majd támaszkodni. Mi a különbség a nordic walking és a kirándulás között? Az egyszálas botok lendületessé teszik a mozgást és megmozgatják a felsőtest mélyebb izmait.


A nordic walking egyenes talajon vagy enyhe lejtőn végzett sportgyaloglás sajátos botokkal. Az állítható botok felmászás közben támaszként szolgálnak, lefelé jövet . Már akkor elhatároztam, hogy ismét írok a jó nordic walking botról. Azonban fontos hozzátennem, hogy a személyre szabott megfelelő nordic walking botot csak a technika elsajátítása után, a stabil technikai tudás birtokában tudjuk kiválasztani, közösen. Hiszen a testméretek ismerete mellett fontos tudni azt . Megfelelő botméret kiválasztása: Testmagasság x 6 köztes érték esetén lefelé kerekítsen!


Bot típusok: Anyagösszetétel.

A Bécsi úton lévő Mountexban vannak botok és van szakértő eladó is hozzá, ő fog tudni segíteni a helyes méret kiválasztásában! Ft irány a bolt shopping-all. Ez közelítésnek illetve, hogy tudjuk melyik méretű nordic walking botoknál kezdjünk keresgélni tökéletes azonban mindenképpen vegyük figyelembe, hogy a genetikai tulajdonságaink miatt különböző hosszúságúra nyúlnak végtagjaink. Ezért az ideális bot meghatározásához fogjuk meg a kiválasztott nordic walking bot.


Kiegészítők és szakszerviz: hegyek, markolatok, pántok egy helyen. A botok valósággal megelevenítik a felsőtestet. Hervis Sport és Divatkereskedelmi Kft. Cookies Adatvédelem Impresszum áSZF.


A Nordic Walking bot hosszabb, mint a túrabot, tárcsája kisebb, markolata karcsú különleges csuklórögzítéssel. Fejlámpa és nordic walking bot szett. A séta a jó közérzet és az erőnlét megtartásának egyik nagyszerű módja.


A túrabotokkal való gyaloglás kíméli a térdet, a csípőt, a gerincet és az izmokat. Ingyenes szállítás Ajándék. Túrabot inSPORTline Sajama.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések