Micimackós szőnyeg

Teljes magasság: mm. Micimackó Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Kollégánk, hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Disney játékok széles választékban.


Származási hely: Törökország. Ehhez a termékhez még nem írtak véleményt.

Jó választás a gyerek kreatív fejlődéséhez is! Háztartási termékek webáruháza. Oldalunkon megtalálhat mindent, ami a háztartásban kellhet. A kisfiam szobáját felújítottuk, így ezre már nincs szükségünk. Mindkét szőnyeg teljesen kopásmentes, nem szakadt.


Dohányfüst és állatszőr mentes otthon. Gyerekszőnyeg - Szőnyeg - Lakástextil, rövidáru, méteráru - Otthon, építkezés, kert. Kívülről láttam magunkat, ahogy ülünk és játszunk az építőkockákkal.

Körülöttünk soksok játék. Eszembe jut a kedvenc babám, akinek kész ruhatára volt, gyönyörűbbnél gyönyörűbb kis ruhácskákba lehetett öltöztetni. Az áruház készletéből kifutó termék!


Szállítás munkanapon belül. A puzzle darabok puha, szivacsos anyagból készültek, . Az egyenként mindössze grammos elemek nagyon könnyen kezelhetők a kicsik . Szeretne akár kedvezményt kapni? Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron! Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legfrissebb akcióinkról!


Tökéletes, újszerű állapotban. Kérdés a termékkel kapcsolatban ( Kérdésében kérem hivatkozzon a termék képe mellet található cikkszámra.) . A játszószőnyeg felett dupla boltív található, melyek egy apró motor segítségével mozognak ide- oda, így mozgatva a rajta lógó mesehősöket, melyek életre keltik a közkedvelt mesét. Kétféle üzemmód választható, a “Szórakoztass engem” mó ahol zenével.


Hasonlítsa össze az árakat! A legkisebbek számára készült élénk színű habszivacs szőnyeg , ami a biztonságos játszófelületen felül remek hagyományos és háromdimenziós puzzle is egyben, melyből akár egy doboz is összerakható.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések