Lindab lemez akció

LPA cserepeslemezek és kiegészítőik. FOP-CO, PLX korcolt tetőfedés és L-SRP Click előkorcolt tetőprofilok. Lindab Seamline síklemezek és kiegészítőik. Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - trapézlemez.


Kínál Nyári trapézlemez akció : Horganyzott és színes trapéz és cserepeslemez verhetetlen áron!

Vásárolja meg trapézlemezét cserepeslemezét közvetlenül a gyártótól! Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció ! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! Saját gyártású BONA cserepeslemezre . A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően az ELEMENT trapézlemezek I.

Habár a trapézlemez , hullámlemez - más néven „ lindab lemez - mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb . Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. Szinuszos cserepeslemez. Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat! Termékcsoport szerinti akciók. Gyártó szerinti akciók.


A lemezek fix fedési szélességűek és legfeljebb m hosszúságúak. Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készül a fedés, ezért . Kiváló minőség, megfizethető ár. Kerítést szeretne építeni vagy a két évente lefestett kerítését korszerűsíteni? Tartósságát az adja, hogy kiváló minõségû acélból.


TRAPÉZLEMEZ , PROFILLEMEZ AKCIÓ HORGANYZOTT ÉS LAKKOZOTT ACÉLLEMEZBŐL! Trapézlemez , cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. Horganyzott trapézlemez , profillemez EU-s alapanyagból, mm-es vastagságban, méretre gyártva, rövid gyártási határidővel!


Akciós lemezekről érdeklődjön munkatársainktól! Texturált festésű, mm-es vastagságú .

Lpa Topline cserepeslemez 5mm classic, minden hónapban négy akciós változó színben minden esetben egyedi méretekben. Rendeléskor egyeztetni kell kollegánkal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések