Fésűtartó fürdőszobába

Vásároljon online: JYSK. Add a bevásárlólistához. Hogy akarod érezni magadat reggelente? Kis fürdőszobát nem könnyű tervezni, a dizájn mellett a praktikumra, használhatóságra is fokozottan kell figyelni. Mindennek legyen helye és még mozogni is tudjunk - nézzétek át az alábbi tippet és ha találtok számotokra hasznosat, gondoljatok rá a kis fürdőszoba felújításakor, átalakításakor.


Fürdőszobai felszerelés - nagy választék, kedvező árak! Sokan azt gondolják, hogy egy kis fürdőszobát nem lehet díszíteni, ez azonban téves feltételezés! Minden helyiséget lehet dekorálni, csak a lényeg a mértékletesség. Dekorációs ötletek kis fürdőszobákba. Egy modern fésűtartó kellemes virágos anyagból és drapp pöttyös anyagból elkészítve.


De a te igényeid szerint is szívesen elkészítem neked ezt a praktikus rendezőt, tárolót. Nálunk hasznos, olcsó és mutatós fürdőszoba kiegészítőket találhat. A fésűtartó dézsámmal pont úgy jártam, mint a fakanáltartókkal. Egyszer csak túl sokan lettek benne és kellett egy másik is.


Ha a fürdőszoba felújításáról van szó, a legtöbb embernek azonnal összeszorul a gyomra, a különböző csempék, járólapok, a divatos csaptelepek és a praktikus zuhanykabinok ára ugyanis egyáltalán nem barátságos. Tévhit azonban, hogy kizárólag csak ezek cseréjével vihetsz új színt a fürdőszobába ! Szenzoros folyékony szappanadagoló. Folyékony szappanadagoló (szerelhető). Kozmetikai tükör (piperetükör).


Fali kéztörlő adagoló, papírtörlő tartó. A fürdőszobai piperepolcok használata elengedhetetlen a mindennap használatos pipere eszközök tárolására. Legpraktikusabb megoldás erre a tükör alatti polc, amelyet gyakran fésűtartó polcnak is neveznek.


A tükör alatti polc anyagát tekintve műanyag, fém, fa vagy üveg is lehet, ez utóbbi a legnépszerűbb,. Falra szerelhető átlátszó fürdőszobai üvegpolc ( fésűtartó üveg polc, piperepolc), krómozott falai tartókonzollal. Anyaga - felülete - színe: krómozott . Ennek megfelelően rengeteg tárolóhelyre van szükségünk, nemcsak a. A fürdőszoba a lakás talán legkisebb helyisége, ahol ráadásul elég sok időt eltölt a család. Az óvodai fésűtartó mintájára ajtóra akasztható mindenes sokzsebes: Az ajtó felett, ha elfér egy polc: Ötletes szekrény belső, apróságoknak:.


Díszítsük a dobozokat különböző mintájú borítással, majd helyezzük egymásra az íróasztalra. Nagyon mutatós dísze, és rendszerezője lesz az asztalnak. A kedvencünk ez a konzerves dobozból készült fésűtartó. Kétoldalú ragasztóval rögzíthetjük a fürdőszoba.


A fürdőszobában sosincs elég hely, így nem árt némi furfang, hogy úrrá legyünk a káoszon. A PET-palackoknak sokféle újrahasznosítását mutattam már be, íme egy újabb ötlet. Többféle méretű palackból, különféle színezéssel ellátva és vékony damilra fűzve remek dekorációja lehet a fürdőszobának , vagy a gyerekszobának.


Elkészítése nem bonyolult, gyakorlatilag a palack alsó felét a második képről . Szalvétatechnika a fürdőszobában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések