Fehér rongyszőnyeg

Egyedi rongyszőnyegek a hagyományostól a modernig, nagy szín, minta és méret választékkal. Azonnali szállítás raktárról! Tárolt változat Bolyhos rongyszőnyeg fehér x 1cm.


Készlet: Most rendelésre (nincs felár) db. Egyszínű bézs rongyszőnyeg.

Szürke-zöld rongyszőnyeg. Szőnyegek rongyszőnyegek lépcsőszőnyegek nagy választékban. Kézi rongyszőnyeg , úgy ahogy te szeretnéd! Nyers- fehér rongyszőnyeg. Az itt található kézzel készített kézműves termékek sokféle anyagból készülnek.


Nem látod amit szeretnél? Mondd el nekünk és mi elkészítjük kívánságod szerint bármilyen anyagból, színből és méretben, 2m szélességig, és végtelen hosszúságút!

Különböző méretű szőnyegek, futószőnyegek és shaggy szőnyegek közül választhat. Vásároljon online: JYSK. Könnyen kezelhető,alacsony hőfokon mosható, puha.


Fehér rongyszőnyeg leírása. A lakás akármelyik helyiségébe megfelel, hálószoba, konyha, fürdőszoba, gyerekszoba. Anyaga: pamut-műszál keverék. Mosás: legfeljebb C-on . Gyönyörűség, Otthon, lakberendezés, Lakástextil, Szőnyeg, Gyönyörű fehér rongyszőnyeg , középkék sodros.


Tiszta fehér , anyagában bordás, szép dombormintával. Tényleg nem az a piacos kinézet. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. SZŐNYEG VEGYES 160X230CM. Győr-Moson-Sopron, Győr.


Bolyhos rongyszőnyeg nyers, kék x 1cm. Rongy szőnyeg rongyszőnyeg, 1. Vászon rongyszőnyeg rózsaszín, kék x 1cm.

Frottír rongyszőnyeg kék, nyers x 1cm. Pamut rongyszőnyeg szürke, kék x 1cm. Memory rongyszőnyeg zöld . Uni fehér zsenília szőnyeg.


Kattintson ide, hogy megnézhesse a nagyobb képet! Az ár az ÁFA-t tartalmazza. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék.


Magas minőségű termékek, exclusive kínálat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések